Header

banner_top

10/12 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

lokros2

Με την επιστροφή της αποστολής της ομάδας ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου σήμερα (10/12) το πρωί ξεκινά η νέα εβδομάδα που ειδικά για την προσπάθεια του Βούρειου στη Γ΄ Εθνική είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς στο πρόγραμμά της έχει 2 καθοριστικές εντός έδρας αναμετρήσεις την Πέμπτη με τον ΛΟΚΡΟ και την Κυριακή με τη ΧΑΛΚΙΔΑ και οι δύο στο Κλειστό και οι δύο τελικοί...

Ξεκίνημα όμως με την Τετάρτη 12/12 και την αήττητη ομάδα των παμπαίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου που δοκιμάζεται στις 17:30 στο Κλειστό φιλοξενούμενη του ΚΟΦΙΝΑ. Οι πιτσιρικάδες του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα παλέψουν για τη νίκη με την αξιόμαχη ομάδα του ΚΟΦΙΝΑ, θέλοντας και την αγωνιστική να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα σε μια δυνατή αναμέτρηση.

Την ίδια ημέρα (Τετ. 12/12) στις 20:00 ο ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενεί στο Βούρειο, τον ΑΙΓΕΑ για το πρωτάθλημα νεανίδων (2001+). Η λαβωμένη ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα προσπαθήσει να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από το φαβορί της κατηγορίας, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής και θα καθορίσει τον 1ο και τον 2ο στη βαθμολογία του Α΄ Γύρου.

Την Πέμπτη 13/12, στις 17:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό. Η αναβληθείσα αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής ΒΑΟΛ Χίου - ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης πραγματοποιείται σε μια πολύ κρίσημη καμπή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα παλέψει με νύχια και με δόντια για τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Το "κάστρο" της Χίου πρέπει να μείνει ...απόρθητο και σε αυτήν την προσπάθεια πρέπει να γίνουμε Ένα νησί - Μια ομάδα και μαζί να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι...

Την Κυριακή 16/12 στις 17:00 ξανά ραντεβού στο Κλειστό. Η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής φέρνει στη Χίο τη φιλόδοξη ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ ΒC, ομάδα που παρά το υψηλό μπάτζετ της έχει τους ίδιους στόχους με εμάς σε έναν ντέρμπι που θα κρίνει πολλά. Ανεξάρτητα από τον αγώνα της Πέμπτης ο ΒΑΟΛ θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να τα δώσει όλα ώστε να πάρει τους υπερπολύτιμούς 2 βαθμούς της νίκης που θα τον κρατήσουν ζωντανό στο κυνήγι της παραμονής. Ξανά μαζί λοιπόν την Κυριακή, ξανά Ένα νησί - Μια ομάδα και ξανά πάμε δυνατά για τη νίκη.

Καλή εβδομάδα σε όλους...