Header

banner_top

09/12 (ΑΝΔΡ) ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ-ΒΑΟΛ 71-65

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Τριαγλίας Ραφήνας - ΒΑΟΛ Χίου καθώς για μία ακόμα έκτος έδρας αναμέτρηση, ο Βούρειος στάθηκε πολύ καλά, πάλεψε στα ίσα, αλλά και πάλι ...νερό δεν ήπιε καθώς ηττήθηκε με 71-65. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα έδειξε αξιόμαχη για άλλο ένα παιχνίδι μακρυά από το νησί της αλλά προδόθηκε από τα κρίσημα χαμένα ριμπάουντ, τα πολλά χαμένα εύκολα καλάθια και κυρίως το μη αναστρέψιμο 10 στις 25 ελεύθερες βολές (!) δείγμα κι αυτό ενός αδικαιολόγητου εκνευρισμού που χαρακτήριζε τους χιώτες στο παιχνίδι τους. Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΒΑΟΛ έδειξε ανταγωνιστικός και μετά το 22-19 του 1ου δεκαλέπτου, πέρασε μπροστά στο σκορ για να κλείσει το ημίχρονο με 42-39. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βασιζόμενοι στην πολύ δυνατή τους περιφερειακή γραμμή είχαν βραχεία κεφαλή στο σκορ την οποία ψαλίδιζε ο Βούρειος χωρίς όμως να μπορέσει να ξαναπροσπεράσει. Έτσι με φτάσαμε στη φάση του αγώνα 1,30 πριν τη λήξη του αγώνα όταν κλέψιμο και αιφνιδιασμός υπέρ του ΒΑΟΛ μετατράπηκε σε φάουλ (2 βολές) και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία (δεχθήκαμε τριποντο στην επαναφορά) βάζοντας ουσιαστικά ταφόπλακα στα όνειρα των νησιωτών για το πρώτο φετινό διπλό τους. Έτσι για άλλη μια φορά μείναμε με τα συγχαρητήρια για τη μαχητική ομάδα μας, αλλά τα μπράβο δεν δίνουν βαθμούς... Πλέον με 3-4 είμαστε σε κρίσημη καμπή και η εβδομάδα που ακολουθεί είναι κάτι παραπάνω από καυτή καθώς με 2 αναμετρήσεις στο Κλειστό (Πέμπτη 17:30 με τον ΛΟΚΡΟ Αταλάντης και Κυριακή 17:00 με τη ΧΑΛΚΙΔΑ) τα ροζ φύλλα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα... Στα κέρδη του αγώνα η αγωνιστική επαναφορά του Χρήστου Ανδρουλάκη (18(3)) σε περυσινά επίπεδα και η μαχητική διάθεση της ομάδας που όμως πρέπει να συνοδευτεί με καθαρό μυαλό για να φέρει διπλό... Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ραφήνας για τη δίκαιη νίκη και καλή επιστροφή στην ομάδα μας που ξεκινά στις 23:00 το ταξίδι της επανόδου στη Χίο, καθώς από αύριο τα ξεχνάμε όλα και με το "μαχαίρι στα δόντια" προετοιμαζόμαστε για τους 2 τελικούς που έχουμε στο Κλειστό, οπότε και πρέπει να ξαναγίνουμε "Ένα νησί - Μια ομάδα" και να παλέψουμε μαζί για τη νίκη...

Διαιτητές: Κουτσοδήμος - Μπακατέα.

Τα δεκέλεπτα: 22-19, 42-39, 57-51, 71-65.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Τριγλιας (Γιαννακόπουλος) Κορομηλάς, Καλογερόπουλος 14(1), Γαλιατσάκης, Χωματάς 6, Τσίρος 16(4), Συγκούνας 12(1), Σταμέλος, Τύρλας 4, Ζερβός 9, Σιλιτζίρης 4, Σβάρνας 5, Μητσάκης.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Σερέπας, Σαμιώτης 4, Ανδρουλάκης 18(3), Σουλίκας 8. Φουντουλάκος, Αγγελίδης 5, Καραφαντής, Τσουρής 10(1), Κουϊμτζής 4, Τροβάς 3, Σουλινάρης 4, Κωνσταντινάκος 9(1).