Header

banner_top

05/12 ...ΕΧΕΙ (4) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

V1819V

Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά 4 αγώνες τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου, έχει στο πρόγραμμα της ΤΕ Χίου η σημερινή ημέρα (Τετ. 5/12) σε Βούρειο και Κλειστό.

Αρχή με το τμήμα παμπαίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου που θα φιλοξενηθεί από τον ΑΙΓΕΑ στο Κλειστό, στις 17:30, με στόχο τη νίκη και τη διατήρηση του αήττητου. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσει να μετουσιώσει σε 2 βαθμούς το ταλέντο και την πρόοδο των αθλητών της ώστε να συνεχίσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες το κυνήγι της διατήρησης του τίτλου του πρωταθλητή της κατηγορίας.

Λίγο αργότερα, στις 18:00 ξεκινάει στο Βούρειο η αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Αρμολίων στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών. Με στόχο το 4 στα 4 η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θέλει μια καλή εμφάνιση και τους 2 βαθμούς της νίκης ώστε να πάει χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο καθοριστικό παιχνίδι με τον ΑΙΓΕΑ στην τελευταία αγωνιστική του Α΄ Γύρου.

Στις 19:30, στο Κλειστό σειρά πέρνει η κοινή ομάδα παμπαίδων (2005+) ΕΝΩΣΗ / ΒΑΟΛ, η οποία θα φιλοξενηθεί από τους ΙΩΝΕΣ. Τα πιτσιρίκια του Μιχάλη Σουλίκα θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες καθώς στόχος του συγκεκριμένου τμήματος είναι η επαφά των λιλιπούτειων καλαθοσφαιριστών με το μπάσκετ και η συγκομιδή εμπειριών μέσα από το παιχνίδι.

Στις 21:30 στο Βούρειο κλείνει το καρέ των αγώνων της ημέρας με τη σημαντική αναμέτρηση ΦΟΒ - ΒΑΟΛ για το Κύπελλο Ανδρών της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα μετά την αναγκαστική αργία της περασμένης Κυριακής θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΦΟΒ ώστε να προκριθεί και στο φετινό final-4 του Κυπέλλου κάτι που κάνει με απόλυτη συνέπεια από το ξεκίνημα. Ξανά ραντεβού στο Βούρειο λοιπόν στις 21:30 για το Κύπελλο Ανδρών ΦΟΒ - ΒΑΟΛ σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (Τετ. 5/12):

17:30 - Κλειστό ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ (παμπαίδων)

18:00 - Βούρειο ΒΑΟΛ - ΑΡΜΟΛΙΑ (γυναικών)

19:30 - Κλειστό ΙΩΝΕΣ - ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ (παμπαίδων)

21:30 - Βούρειο ΦΟΒ - ΒΑΟΛ (κύπελλο ανδρών)