Header

banner_top

28/11 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Διπλό αγωνιστικό πιάτο σήμερα Τετάρτη 28/11 καθώς οι παγκορασίδες και παίδες έχουν επίσημες υποχρεώσεις στο Βούρειο στα πλαίσια των πρωταθλημάτων της ΤΕ Χίου.

Ξεκίνημα με την πρωταθλήτρια ομάδα των παγκορασίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου που υποδέχεται στις 18:00, στο Βούρειο, την αντίστοιχη ομάδα του ΝΟ Θυμιανών. Στόχος της νεανινής ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου η νίκη, η ένταξη περισσότερων κοριτσιών στο αγωνιστικό σύνολο και η διατήρηση του αήττητου εν όψει του σημαντικού Σαββατιάτικου ματς με τον ΠΥΡΣΟ Βερβεράτου στα Καμπόχωρα. Για σήμερα πάντως ραντεβού στο Βούρειο στις 18:00, ΒΑΟΛ - ΝΟΘ για την αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων.

Αμέσως μετά οι παίδες (2003+) θα υποδεχθούν τον ΚΟΦΙΝΑ. Στις 20:00 έχει οριστεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΒΑΟΛ - ΚΟΦΙΝΑΣ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου, με την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει στην 5η νίκη της και στη διατήρησή της στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΚΟΦΙΝΑΣ μέχρι στιγμής μετρά 1 νίκη και 4 ήττες και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ξανά στο Βούρειο λοιπόν, στις 20:00, ΒΑΟΛ - ΚΟΦΙΝΑΣ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων.

lokros