Header

banner_top

26/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την επιστροφή της αποστολής του ΒΑΟΛ Χίου από την Αθήνα για τον αγώνα με τα Μελίσσια, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του προηγούμενου επταημέρου, ξεκινώντας σήμερα (26/11) μια νέα εβδομάδα με 5 αναμετρήσεις τμημάτων του ΒΑΟΛ στο πρόγραμμά της.

Ξεκίνημα με την Τετάρτη 28/11 που έχει 2 αγώνες στο Βούρειο. Στις 18:00 η ομάδα παγκορασίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται την αντίστοιχη του ΝΟ Θυμιανών στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου η νίκη και η διατήρηση του αήττητου εν όψει της σημαντικής Σαββατιάτικης αναμέτρησης που ακολουθεί...

Αμέσως μετά, στις 20:00 και πάλι στο Βούρειο, σειρά έχουν οι παίδες (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου οι οποίοι θα υποδεχθούν τον ΚΟΦΙΝΑ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη η νίκη στο πρωτάθλημα ώστε ο Βούρειος να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Συνέχεια με 2 σημαντικούς Σαββατιάτικους (1/12) αγώνες σε Καμπόχωρα και Βούρειο. Στις 17:15 στα Καμπόχωρα έχει οριστεί η αναμέτρηση ΠΥΡΣΟΣ Βερβεράτου - ΒΑΟΛ Χίου ανάμεσα δηλαδή στις 2 αήττητες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Ντέρμπι κορυφής λοιπόν για την ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου που καλείται να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα.

Λίγο αργότερα, στις 17:30 ξεκινάει στο Βούρειο ακόμα ένα ντέρμπι κορυφής αυτή τη φορά για την κατηγορία εφήβων (2001+). Μετά το στραβοπάτημα της περασμένης αγωνιστικής από τηνΕΝΩΣΗ, η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσει, όντας τυπικά φελοξενούμενη, να επικρατήσει του ισόβαθμού της ΦΟΒ ώστε να διατηρηθεί στον κορυφή εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πολύ ενδιαφέροντος πρωταθλήματος εφήβων.

Την Κυριακή 2/12 η σκυτάλη περνά στο μεγάλο ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής Ανδρών μεταξύ του ΒΑΟΛ Χίου και του πολύ ισχυρού και ανανεωμένου ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης. Μάχη ζωής για την ομάδα του Παντελή Βούλικα που θα παλέψει με νύχια και με δόντια ώστε να κατακτήσει τους υπερπολύτιμους 2 βαθμούς απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό και ικανό αντίπαλο που έρχεται στη Χίο με σκοπό να πετύχει ότι δεν κατάφερε στην περυσινή πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής. Σε αυτή την κρίσημη "μάχη" ο ΒΑΟΛ δεν πρέπει να είναι μόνος οπότε Κυριακή 2/12, στις 17:00 ραντεβού στο Κλειστό να γίνουμε ξανά Ένα νησί - Μια ομάδα και να παλέψουμε δίπλα - δίπλα στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Καλή εβδομάδα σε όλους...