Header

banner_top

25/11 (ΑΝΔΡ) ΚΑΟΜ - ΒΑΟΛ 66-61

Άλλη μια ήττα στις λεπτομέρειες επί Αθηναϊκού εδάφους για τον ΒΑΟΛ Χίου, καθώς έχασε στα Μελίσσια 66-61 μετά από αρκετά καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν άφησε σε καμιά στιγμή τους γηπεδούχους να ξεφύγουν και βγάζοντας ενέργεια και πάθος κατάφερε όχι μόνο να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής αλλά και να προηγείται σε αρκετά σημεία του αγώνα. Φυσικά δεν έλειψαν και πάλι τα κακά διαστήματα όπου πολλά χαμένα ριμπάουντ (και μάλιστα όσο ήταν στον πάγκο ο ύψους 2.12 Καραβανάς) που επέτρεψαν στην ομάδα των Μελισσίων να ανανεώνει επιθέσεις και εν τέλει να κρατά τη βραχεία κεφαλή στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά μια - δυο κακές επιλογές και αστοχία σε κρίσημα σουτ έγειραν την πλάστιγκα υπέρ των γηπεδούχων αφήνοντας την πικρία στον Βούρειο πως για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πήγε στη βρύση χωρίς να πιει νερό... Παρά το άτυχο αποτέλεσμα η εμφάνιση του ΒΑΟΛ στο μεγαλύτερο κομάτι του αγώνα μόνο αισιδοξία αφήνει καθώς πλέον το φάντασμα των εκτός έδρας εμφανίσεων μοιάζει να ξορκίζεται, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως κράτησε την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας (πάνω από 80π. μ.ο.) στους 66 μέσα στην έδρα της. Μιχάλης Σουλίκας (15(1)), Βαγγέλης Τσουρής (12π.), Γιάννης Σαμιώτης (11π.) και Τάσος Τροβάς (10(2)) οδήγησαν τον ΒΑΟΛ με τον Οικονομόπουλο (21(2)) να είναι ο παραγωγικότερος για την ομάδα του. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΜ για τη νίκη του και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η χιώτικη αποστολή κρατά την ενέργεια και την προσπάθεια από τον σημερινό αγώνα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πολύ κρίσημο παιχνίδι της Κυριακής (2/12) όταν και θα υποδεχδθεί στο Κλειστό τον ισχυρό και φιλόδοξο ΛΟΚΡΟ Αταλάντης, στις 17:00. Καλή επιστροφή στα παιδιά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λίγους σήμερα (προεξάχοντος του ...χορηγού μας Σιδερή Κλούβα) φιλάθλους που μας ακολούθησαν και ραντεβού στο Κλειστό για να ξαναγίνουμε Ένα νησί - μια ομάδα και να παλέψουμε μαζί για την επόμενη νίκη...

Διαιτητές: Κουτσοδήμος - Μπανασάκης.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 39-37, 48-47, 66-61.

ΚΑΟ Μελισσίων (Δάγλας) Κυπαρίσης, Στεργίου 2, Οικονομόπουλος 21(2), Λέπουρης, Σψφρονάς 11(2), Ηλιόπουλος, Ζήρος 7(1), Πολιτόπουλος, Τρίχας 2, Καραχάλιος 15, Καραβανάς 6.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας) Σαμιώτης 11, Κουτσαντωνάκης, Ανδρουλάκης, Σουλίκας 15(1), Κουϊμτζής 4, Αγγελίδης 6, Καραφαντής, Τσουρής 12, Ορφανόπουλος, Τροβάς 10(2), Σουλινάρης, Κωνσταντινάκος 3(1).