Header

banner_top

24/08 ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Η ΓΕΡΑ

Αντιγράφουμε από το site sportlesvos.gr την είδηση που υπογράφει ο Βαγγέλης Παπαντώνης:

"Είναι πλέον γεγονός. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επισημοποίησε τη συμμετοχή της Γέρας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, μετά την άρνηση της Αναγέννησης Ρόδου, που κέρδισε την 1η θέση στα μπαράζ ανόδου, να αγωνιστεί στην τρίτη στην τάξη εθνική κατηγορία.

Οι Ροδίτες δε δήλωσαν συμμετοχή ούτε την Παρασκευή, τελευταία ημέρα υποβολής των δικαιολογητικών, με αποτέλεσμα η ΕΟΚ να μην συμπεριλάβει την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου στην επερχόμενη κλήρωση πρωταθλήματος την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Αντί αυτής, στην κληρωτίδα θα μπει η πρωταθλήτρια Λέσβου Γέρα, ως πρώτη επιλαχούσα, αφού τερμάτισε στη 2η θέση των μπαράζ ανόδου.

Πρώτη ενημερώθηκε η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου, σε επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημήτρης Κουκουνιάς, με τους αρμόδιους της Ομοσπονδίας, σε θέματα εθνικών πρωταθλημάτων. Τις επόμενες ημέρες, λογικά μέχρι την Τετάρτη, θα φθάσει και το επίσημο έγγραφο της ΕΟΚ στα γραφεία της Γέρας και ακολούθως αναμένεται επίσημη συνέντευξη Τύπου από την ομάδα του Παππάδου.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που πρωταθλήτρια ομάδα από τη Λέσβο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο Πρόεδρος της Γέρας Βασίλης Ανδριώτης, σε συνεργασία με το μέλος του ΔΣ Βαγγέλη Προδρόμου, έχουν ξεκινήσει ήδη τις προεργασίες για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Τα μηνύματα είχαν εξάλλου δοθεί από την περασμένη εβδομάδα, με την άφιξη στο νησί του Αθηναίου προπονητή Γιώργου Κατσίνη, πρώην του Αιγάλεω και του Μίλωνα, ο οποίος θα αναλάβει - όπως όλα δείχνουν - να οδηγήσει τη Γέρα στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών."

Ο ΒΑΟΛ Χίου συγχαίρει τη φίλη ομάδα του Παπάδου Γέρας και της εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Να θυμίσουμε ότι στα μπαράζ είχαμε κερδίσει τη Γέρα αλλά η ήττα μας από τον Ίκαρο είχε οδηγήσει σε τριπλή ισοβαθμία όπου το πλεονέκτημα είχε η ομάδα της Λέσβου. Για άλλη μια φορά μπράβο σας παιδιά και καλή επιτυχία.