Header

banner_top

17/11 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

aris thivas

Με την αναχώρηση της πολυμελούς αποστολής της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ Χίου (παμπαίδες - παγκορασίδες) με προορισμό τη Λέσβο για φιλικούς αγώνες ξεκίνησε το Σαββατιάτικο (17/11) πρόγραμμα για τα τμήματα του Βούρειου. Πέρα από τις σημερινές φιλικές αναμετρήσεις στο Κλειστό της Μυτιλήνης (13:00 - 16:30) το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο επίσημους αγώνες στο Βούρειο στη "σκιά" της μεγάλης Κυριακάτικης αναμέτρησης (Κλειστό - 16:00) ΒΑΟΛ Χίου - ΑΡΗΣ Θήβας για την 5η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Θυμίζουμε πως τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας θα λειτουργήσουν κανονικά στο Βούρειο.

Ξεκίνημα με το τμήμα κορασίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου που υποδέχεται στις 17:30 το αντίστοιχο του ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς σε μια αναμέτρηση στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη θα παλέψουν για τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, αλλά και για τη δεύτερη αυτή την εβδομάδα επί του ΟΜΗΡΟΥ καθώς την περασμένη Τετάρτη ο Βούρειος επικράτησε εκτός έδρας με 40-68 για το πρωτάθλημα νεανίδων. Φυσικά μια καλή εμφάνιση είναι επίσης ζητούμενο και το χειροκρότημα όσων βρεθούν στις κερκίδες του Βούρειου φυσικά ευπρόσδεκτο.

Αμέσως μετά, στις 19:30 η σκυτάλη περνά στο τμήμα εφήβων του ΒΑΟΛ Χίου που υποδέχεται την ομόσταβλη ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων (2001+) της ΤΕ Χίου, με την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει στην 4η φετινή της νίκη και στη διεύρυνση του αήττητου που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ΕΝΩΣΗ αποτελεί έναν επικύνδινο αντίπαλο αλλά οι νεαροί αθλητές του Βούρειου με σοβαρότητα και την ενίσχυση των φίλων του ΒΑΟΛ από την κερκίδα του Βούρειου μπορούν να γράψουν το 4 στα 4.