Header

banner_top

12/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την επιστροφή της αποστολής του ΒΑΟΛ Χίου από την Αθήνα ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και πλέον ξεκινάμε σήμερα (12/11) μια νέα εβδομάδα με 3 αγώνες τοπικού ενδιαφέροντος και τη μεγάλη αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΑΡΗΣ Θήβας στις 16:00 την Κυριακή (18/11) στο Κλειστό.

Ξεκίνημα με το διπλό πιάτο της Τετάρτης 14/11 που θα βρεί τον ΒΑΟΛ αγωνιζώμενο στα Καμπόχωρα. Στις 17:30 το τμήμα παίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται από το αντίστοιχο του ΝΟΘ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει στην 4η φετινή της νίκη.

Αμέσως μετά (19:30) και πάλι στα Καμπόχωρα σειρά θα πάρουν οι νεάνιδες (2001+) του ΒΑΟΛ Χίου που θα τεθούν αντιμέτωπες του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη το 2 στα 2 και μια καλή εμφάνιση και στον συγκεκριμένο αγώνα που θα γίνει στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων της ΤΕ Χίου.

Το Σάββατο 17/11 άλλο ένα τμήμα του ΒΑΟΛ Χίου θα προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο του. Στις 19:30 οι έφηβοι (2001+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχονται στο Βούρειο την ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας για την 4η αγωνιστική, με την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει στο 4 στα 4 και στη διατήρηση στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Την Κυριακή 18/11 άλλη μια μεγάλη αναμέτρηση φιλοξενείται στο Κλειστό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής. Στις 16:00 ο ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται τον φιλόδοξο ΑΣ ΑΡΗΣ Θήβας ο οποίος μετά το κακό ξεκίνημα του επικράτησε εντός έδρας επί της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ρόδου και έρχεται στη Χίο για το πρώτο του διπλό. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα από την άλλη, μετά την άδικη ήττα στου Ζωγράφου θα παλέψει για να υπερασπιστεί την έδρα της και με τη βοήθεια του κόσμου της να πάρει τους 2 υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης. Την Κυριακή στις 16:00 λοιπόν Ένα νησί - Μια ομάδα και ραντεβού στο Κλειστό...

Καλή εβδομάδα σε όλους...