Header

banner_top

08/11 ...TASOS TROVAS ON FIRE

http://vaolchios.gr/images/roster_vaol/men2017_2018/trovas.JPG

Σειρά του Τάσου Τροβά να επιλεγεί δίκαια στην καλύτερη 5άδα της 3ης αγωνιστικής από το basketa.gr. H διάκριση ήρθε ως επιστέγασμα της μεστής εμφάνισης του απέναντι στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρόδου που είχε στο menu της 14π., αρκετές εμφανίσεις στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες και ένα buzzer beater τρίποντο (πατήστε εδώ) που διαμόρφωσε το τελικό +8 και ...ανάγκασε τον μεγάλο Πάνο Παναγιωταράκο να τον συγχαρεί καθώς τον πίεζε ασφυκτικά. Ο Τάσος είναι ο 2ος φετινός ...επίλεκτος μετά τον Μιχάλη Σουλίκα που ακολούθησε την περυσινή ...στρατία των Αγγελίδη, Τσουρή, Μπουμπάρη, Ανδρουλάκη και Σαμιώτη που είχαν ανάλογη διάκριση. Συγχαρητήρια Τάσο και μακάρι σύντομα να καμαρώσουμε ακόμα περισσότερους αθλητές του ΒΑΟΛ στη συγκεκριμένη πεντάδα πάντα βέβαια μετά από θετικά αποτελέσματα του συνόλου...

Ολόκληρη η ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω:

2ος όμιλος

1) Ανδρέας Χρονόπουλος (ΚΑΠ)

Εδώ που τα λέμε, η ποιότητά του είναι γνωστή, όπως και η σχέση εμπιστοσύνης με τον κόουτς Κακαλιά. Δε δημιουργεί, επομένως, καμία εντύπωση η εξαιρετική του απόδοση από την αρχή της σεζόν, αν και αποτελεί φετινό απόκτημα της Αγίας Παρασκευής, με τους 16 πόντους του με τρία τρίποντα να την οδηγούν στην επιστροφή στις επιτυχίες με τον Άρη Θήβας. Ο Ανδρέας Χρονόπουλος το πήρε πάνω του και είναι πάντα μια εγγύηση.

2) Γιώργος Μόσορας (Ίκαρος Νέας Σμύρνης)

Ο ταλαντούχος γκαρντ ήταν εκπληκτικός και «σκότωσε» την Χαλκίδα, σε ένα πρόωρο κρίσιμο παιχνίδι για τον Ίκαρο, που ήθελε να κερδίσει την ησυχία του, έστω προσωρινά, με μια δεύτερη εντός έδρας νίκη. Ο ίδιος πήρε πρωτοβουλίες, σκόραρε κι έφτασε τους 17 πόντους με πέντε τρίποντα, όντας πάντοτε μια μεγάλη απειλή. Πολλά, λοιπόν, οφείλονται στον Γιώργο Μόσορα, σε ένα σύνολο που βρίσκει κάθε φορά διαφορετικό πρωταγωνιστή.

3) Έκτορας Οικονομόπουλος (Μελίσσια)

Είναι ο παίκτης που θα εμπιστευτείς πάντα, όταν η μπάλα «καίει». Αποδείχθηκε άλλη μία φορά κόντρα στον Ερμή Σχηματαρίου, όπου πέραν των 19 του πόντων, ξεχωρίζει επίσης η αποφασιστικότητά του στο τέλος, σκοράροντας τα πιο κρίσιμα σουτ με το ματς στην ισορροπία και όντας ψύχραιμος στο τέλος από τη γραμμή των βολών. Ο Έκτορας Οικονομόπουλος παίρνει ξανά θέση στην πεντάδα μας και, μάλλον, είναι ο βασικός λόγος της έως τώρα επιτυχίας των Μελισσίων.

 

4) Τάσος Τροβάς (ΒΑΟΛ Χίου)

Μια μεγάλη του εμφάνιση συνδυάστηκε από μια νέα σπουδαία νίκη για τον ΒΑΟΛ, που τηρεί μέχρι τώρα την υπόσχεση, ότι η έδρα του θα είναι «φρούριο». Ο έμπειρος φόργουορντ παίρνει θέση στο… χαμηλό μας σχήμα, μετά τους 14 πόντους με ένα τρίποντο που σημείωσε, αποτελώντας μεταξύ των παικτών που έδειξαν το σωστό μονοπάτι, ακόμη κι όταν η Καλλιθέα έμοιαζε ικανή για την επιστροφή. Η εμφάνιση του Τάσου Τροβά ήταν γεμάτη, επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί μια σταθερή αξία για την ομάδα της Χίου.

 

5) Σπύρος Κανελλόπουλος (ΕΦΑΟΖ)

Ο νεαρός σέντερ μοιάζει ήδη να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο… ειδικός σε θέμα ανάδειξης νεαρών αθλητών, Τάκης Ζήβας. Με αντίπαλο το Κορωπί ήταν κυρίαρχος στους αιθέρες και ήταν καταλυτικός με την παρουσία του αυτή για τον ΕΦΑΟΖ, φτάνοντας τους 17 πόντους. Ο Σπύρος Κανελλόπουλος είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της ομάδας του Ζωγράφου και, προς το παρόν, φαίνεται να βγαίνει απόλυτα επιτυχημένο.

Προπονητής: Θοδωρής Γιαννακόπουλος (Ίκαρος Νέας Σμύρνης)

Αυτός κι αν είναι άνθρωπος… στοιχημάτων. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δε διστάζει να παίρνει στα χέρια του δύσκολες αποστολές, με την καινούργια του να είναι η ορθοπόδηση του Ικάρου, ύστερα από τον υποβιβασμό από τη Β’ Εθνική και μια μακρά περίοδο αβεβαιότητας, αφού για αρκετό καιρό δεν είχε υπάρξει καμία ανακοίνωση και αρκετά σενάρια εκκολάπτονταν, για το πού θα έπαιζε η ομάδα. Ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος, όμως, ανέλαβε τη δύσκολη δουλειά, παρουσιάζει ένα σύνολο μαχητών και με την Χαλκίδα έτοιμο για όλα, ώστε να πάρει νέο σπουδαίο αποτέλεσμα στην – προσωρινή – έδρα του ΣΕΦ και να δείχνει… πολύ σκληρό για να πεθάνει.