Header

banner_top

07/11 (ΚΟΡ) ΦΟΒ-ΒΑΟΛ 77-46

Ένα απίστευτο σερί 14 (!) συνεχόμενων νικών για τον ΒΑΟΛ Χίου σε όλες τις τοπικές κατηγορίες διάρκειας 40 (!) ημερών (τελευταία ήττα στις 29 Σεπτεμβρίου) διεκόπει σήμερα καθώς η ομάδα κορασίδων του Βούρειου ηττήθηκε δίκαια από την αντίστοιχη του ΦΟΒ με 77-46. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη ξεκίνησε καλά τον αγώνα και υπήρξε ιδιαιτέρως ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, αντιπαρατάσοντας ταχύτητα και έξυπνο παιχνίδι στην υψομετρική και ηλικιακή υπεροχή των τυπικά γηπεδούχων. Στην επανάληψη όμως όλα αυτά τα καλά στοιχεία χάθηκαν και έδωσαν τη θέση τους σε σωρία επιπολαιοτήτων, αστοχία στην επίθεση και κακών επιλογών με αποτέλεσμα ο ΦΟΒ να διευρύνει τη διαφορά και να φτάσει εύκολα στην τελική επικράτηση και την ευρεία διαφορά. Η Μαρία Σουλίκα οδήγησε επιθετικά τον ΒΑΟΛ με 18π. ενώ για τις νικήτριες καλύτερες υπήρξαν οι Μπακλή με 23π. και Μπατή με 17(1). Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΦΟΒ για τη νίκη τους κι όσο για μας περισσότερη δουλειά, συγκέντρωση και προπόνηση ώστε τα καλύτερα αποτελέσματα να έρθουν και στη συγκεκριμένη κατηγορία, έστω κι αν η "ραχοκοκαλιά" της ομάδας αποτελείται από αθλήτριες μικρότερης ηλικίας.

Διαιτητές: Συμιακάκης - Αναστασάκης.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 35-25, 54-36, 77-46.

ΦΟ Βροντάδου (Μαργαρίτη) Οικονόμου 7, Σπάρταλη 11(1), Μαργαρίτη, Μαθιούδη 6(1), Γάνου, Πολίτη, Μπατή 17(1), Φραγκομίχαλου 1, Σκιαθίτη 4, Μπακλή 23, Καραμανή 2.

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Σαλιάρη 9, Στουπάκη, Σουλίκα 18, Μεργέ, Νεαμονίτη, Χαβιάρα, Χαρίτου - Φραγκάκη 9, Χριστοβασίλη, Αναστασάκη, Μαθιούδη 4, Κουφού 6.