Header

banner_top

05/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μετά από ένα έντονο Σαββατοκύριακο που ολοκληρώθηκε με το απόλυτο των επιτυχιών (5 νίκες σε 5 αγώνες) επανερχόμαστε σε πιο ομαλούς ρυθμούς με 2 αγώνες αναπτυξιακών τμημάτων την Τετάρτη 7/11 και την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής 11/11 στο Γυμναστήριο του Ζωγράφου για τη Γ΄ Εθνική. Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκινάει σήμερα (5/11).

Την Τετάρτη 7/11 ο ΒΑΟΛ Χίου έχει 2 αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Βούρειο και Καμπόχωρα. Στις 17:30 στα Καμπόχωρα η κοινή ομάδα παμπαίδων (2005+) ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ φιλοξενείται από τον ΝΟΘ. Στόχος για την ομάδα του Μιχάλη Σουλίκα η συλλογή εμπειριών και η πρώτη επαφή των λιλιπούτειων καλαθοσφαιριστών με το μπάσκετ, καθώς η σύνθεσή της αποτελείται από παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Την ίδια ημέρα, λίγο αργότερα (18:00), στο Βούρειο θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΦΟΒ - ΒΑΟΛ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων (2003+) της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα πρασπαθήσει να καταγράψει μια καλή εμφάνιση και να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Την Κυριακή 11/11 ανήμερα της τοπικής μας εορτής για την απελευθέρωση της Χίου, η Ακαδημία μας θα παρελάσει στην οδό Δημοκρατίας και η ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου θα κάνει τη δική της ...παρέλαση στο Γυμναστήριο του Ζωγράφου, όπου θα φιλοξενηθεί από τον ΕΦΑΟΖ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα να ξορκίσει τις κακές εκτός έδρας εμφανίσεις και να διεκδικήσει ότι μπορεί απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη που έχει αναδείξει πληθώρα μεγάλων καλαθοσφαιριστών κατά το πρόσφατο παρελθόν. Ο αγώνας ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΒΑΟΛ Χίου ξεκινάει στις 15:00.

Καλή εβδομάδα σε όλους...