Header

banner_top

03/11 (Π/Π) ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ - ΒΑΟΛ 13-87

Με εύκολη επικράτηση, 87-13 επί της κοινής ομάδας ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ συνέχισε η ομάδα παμπαίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου, το πρωί του Σαββάτου στο Βούρειο. Οι αθλητές του Μανώλη Χατζηλάμπρου έφτασαν χωρίς προβλήματα στη νίκη απέναντι στα πιτσιρίκια της αντίπαλης ομάδας και έκαναν το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Ο Βούρειος μάλιστα αγωνίστηκε χωρίς πολλά από τα "βαριά χαρτιά" του τμήματος καθώς στο πρόγραμμα υπήρχε και ο απογευματινός αγώνας παίδων και ο κανονισμός δεν επιτρέπει τη συμμετοχή του ίδιου αθλητή σε δύο αγώνες την ίδια μέρα. Παρ' όλα αυτά τα υπόλοιπα παιδιά της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ εκμεταλλεύτηκαν το χρόνο που τους έδωσε ο κόουτς και παρουσιάζοντας επιθετικό πλουραλισμό (σκόραραν όλοι) επικράτησαν άνετα αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα. Πολλά μπράβο στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές που κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο άθλημα που αγαπούν και καλή συνέχεια σε όλους.

Τα δεκάλεπτα: 06-19, 09-46, 11-70, 13-87.

Διαιτητές: Λογιοτατώπουλος - Ρουμελιώτης

ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ (Πατελίδας - Πνευματικούδης) Φραγκομίχαλος, Σικαλάς 4, Κριτούλης, Τριπολίτης, Πατελίδας 2, Ζουμής 2, Σαραντινός, Γεωργούλης, Πιλαβάς, Χαβιάρας 2, Λυμπέρης, Γλύκας.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου - Σουλίκας) Ξυνταριανός 5, Γκλώτσος 14(2), Ναλμπάντης 2, Βλάττας 2, Μανδρόχαλος 9, Χατζηλάμπρου 10, Σπάρταλης 27(1), Αντωνίου 6, Γιαννούτσος 10, Μηλιάδης 4.