Header

banner_top

03/11 ...ΕΧΕΙ (3) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

rodos

...Μεροκάματο στο Βούρειο έχει στο πρόγραμμα ο σημερινός Σαββατιάτικος προγραμματισμός της ΤΕ Χίου για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου καθώς παμπαίδες, παίδες και γυναίκες θα αγωνιστούν στο ανακαινισμένο γήπεδο.

Ξεκίνημα με το τμήμα παμπαίδων (2005+) που θα αντιμετωπίσει στις 11:30 την κοινή ομάδα ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ σε εξ' αναβολής αγώνα. Οι πρωταθλητές του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και να καταγράψουν μία ακόμα καλή εμφάνιση.

Στις 17:30 η σγκυτάλη περνάει στους παίδες (2003+) που θα υποδεχθούν τον ΠΥΡΣΟ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Παναγιώτης Καλαμάρης θέλει να δει την ομάδα του να καταγράφει μια καλή εμφάνιση και να προσθέτει την 3η νίκη της στη φετινή συγκομιδή.

Το Σαββατόβραδο όλα τα ...φώτα πέφτουν στο τμήμα γυναικών. Στις 21:30 η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη φιλοξενείται τυπικά στο Βούρειο με στόχο το 2 στα 2 απέναντι στην ανανεωμένη και επικίνδυνη ΕΝΩΣΗ. Οι 2 αντίπαλοι προέρχονται από νίκες την πρεμιέρα (τα ΑΡΜΟΛΙΑ η ΕΝΩΣΗ, τον ΦΟΒ ο ΒΑΟΛ) και θέλουν εξίσου το ροζ φύλλο αγώνα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (3/11):

ΣΑΒ. 11:30 Βούρειο ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ - ΒΑΟΛ παμπαίδων

ΣΑΒ. 17:30 Βούρειο ΒΑΟΛ - ΠΥΡΣΟΣ παίδων

ΣΑΒ. 21:30 Βούρειο ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ γυναικών