Header

banner_top

02/11 ...Σ/Κ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ !!!

Ούτε έναν ούτε δύο αλλά πέντε (!) αγώνες τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενεί το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 3 και 4 Νοεμβρίου. Ας τους δούμε αναλυτικά:

Οι πρωταθλητές παμπαίδες (2005+) του Μανώλη Χατζηλάμπρου ξεκινούν απ' το πρωί του Σαββάτου (3/2) αντιμετωπίζοντας στις 11:30 στο Βούρειο την ομάδα ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ με στόχο το 2 στα 2.

Στις 17:30 και πάλι στο Βούρειο το τμήμα παίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται τον ΠΥΡΣΟ με την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει στην 3η νίκη της.

Στο βραδινό ραντεβού στο Βούρειο η ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από την ΕΝΩΣΗ με τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη να στοχεύουν στο 2 στα 2 σε μια αναμέτρηση που ξεκινά στις 21:30.

Την Κυριακή 4/11 το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:00 στο Βούρειο με τμήμα εφήβων (2001+) και αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΝΗΡΕΑΣ και την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να αναζητά το 3 στα 3.

rodos

Τέλος στις 16:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό με το μεγάλο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, την αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρόδου να κλέβει την παράσταση και να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του χιώτικου κοινού. Για την 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Ανδρών ο Βούρειος υποδέχεται τους φιλόδοξους Ροδίτες με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στον ...σωστό δρόμο απέναντι στους νεοφώτιστους που έρχονται στη Χίο με στόχο το διπλό. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα παλέψει, όπως πάντα, για τους δύο υπερπολύτιμους βαθμούς σε μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Ραντεβού στο Κλειστό λοιπόν στις 16:00 να γίνουμε ξανά ένα νησί - μια ομάδα και να ζήσουμε μαζί την σπουδαία αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρόδου για την 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Όλο το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου:

ΣΑΒ. 11:30 Βούρειο ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ - ΒΑΟΛ παμπαίδων

ΣΑΒ. 17:30 Βούρειο ΒΑΟΛ - ΠΥΡΣΟΣ παίδων

ΣΑΒ. 21:30 Βούρειο ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ γυναικών

ΚΥΡ. 12:00 Βούρειο ΒΑΟΛ - ΝΗΡΕΑΣ εφήβων

ΚΥΡ. 16:00 Κλειστό ΒΑΟΛ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρόδου Γ΄ Εθνική Ανδρών