Header

banner_top

29/10 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στον απόηχο άλλης μια επιτυχημένης συμμετοχής της Ακαδημίας μας σε παρέλαση εθνικής επετείου (χθες Κυριακή τμήμα της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης παρέλασε στην οδό Δημοκρατίας εκπροσωπώντας τον Βούρειο στις εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ), ξεκινά μια νέα εβδομάδα γεμάτη με αγωνιστικές υποχρεώσεις και όχι μόνο.

Κατ' αρχήν αύριο Τρίτη 30/10 δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις στο Βούρειο, καθώς θα γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του φωτισμού. Σύμφωνα με πληροφόρηση από το ΝΠΔΔ Δήμου Χίου οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός διημέρου, οπότε επισφαλείς είναι οι αγώνες και οι προπονήσεις της Τετάρτης 31/10 στο Βούρειο. Πάντως οι εργασίες είναι απαραίτητες και αναμαίνεται να βελτιώσουν σημαντικά τις συνθήκες αγώνων και προπονήσεων...

Με βάση το παραπάνω ο αγώνας ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετ. 31/10 στο Βούρειο θα διεξαχθεί το Σάββατο 3/11, στις 21:30 στο ίδιο γήπεδο. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη το 2 στα 2 και η καταγραφή μιας καλής εμφάνισης απέναντι σε μια ενισχυμένη ΕΝΩΣΗ που πέρασε νικηφόρα από τα Καμπόχωρα επικρατώντας με άνεση επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αρμολίων. Νικηφόρα όμως ξεκίνησε και ο Βούρειος, επικρατώντας του ΦΟΒ και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών...

Την ίδια ημέρα (Σαβ. 3/11) στις 11:30 π.μ. στο Βούρειο θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παμπαίδων (2005+) της ΤΕ Χίου ΠΥΤΙΟΣ/ΦΟΒ - ΒΑΟΛ. Στόχος της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου η δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και συνέχιση του αήττητου σερί που κρατούν οι πρωταθλητές Χίου από το προηγούμενο πρωτάθλημα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (3/11) στις 17:30 θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων (2003+) της ΤΕ Χίου. Στα πλαίσια της ο ΒΑΟΛ υποδέχεται τον ΠΥΡΣΟ στο Βούρειο με την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει στην 3η νίκη της στο πρωτάθλημα και σε μια καλή εμφάνιση που θα πιστοποιήσει την αγωνιστική ετοιμότητα των νεαρών αθλητών του ΒΑΟΛ Χίου.

Την Κυριακή 4/11 το αγωνιστικό πιάτο είναι διπλό με πρόγευμα τον εξ αναβολής αγώνα ΒΑΟΛ - ΝΗΡΕΑΣ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων (2001+) της ΤΕ Χίου. Στις 12:00 το μεσημέρι λοιπόν η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη υποδέχεται στο Βούρειο τον ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων με στόχο το 3 στα 3 και τη συνέχιση του αήττητου που την κρατά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια ημέρα (Κυρ. 4/11) στις 16:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό καθώς το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών επανεκκινεί με τον αγώνα ΒΑΟΛ Χίου - ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρόδου για την 3η αγωνιστική. Δυναντή αναμέτρηση απέναντι στους Ροδίτες που επικράτησαν της Αγίας Παρασκευής την προηγούμενη αγωνιστική και με νέο προπονητή (Μπίλλιας) έρχονται για το διπλό στη Χίο. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα από την άλλη θέλει να κρατήσει αλώβητη την έδρα της και να προσθέσει 2 υπερπολύτιμους βαθμούς στη φετινή συγκομιδή της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας με 5 αγώνες το Σαββατοκύριακο 3-4/11 έχει ως εξής:

ΣΑΒ. 11:30 Βούρειο ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ - ΒΑΟΛ παμπαίδων

ΣΑΒ. 17:30 Βούρειο ΒΑΟΛ - ΠΥΡΣΟΣ παίδων

ΣΑΒ. 21:30 Βούρειο ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ γυναικών

ΚΥΡ. 12:00 Βούρειο ΒΑΟΛ - ΝΗΡΕΑΣ εφήβων

ΚΥΡ. 16:00 Κλειστό ΒΑΟΛ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρόδου Γ΄ Εθνική Ανδρών

Καλή εβδομάδα σε όλους...