Header

banner_top

27/10 (ΠΑΓΚ) ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ 52-68

Το 2 στα 2 με σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΑΙΓΕΑ (52-68) έκανε η ομάδα παγκορασίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου, τι απόγευμα του Σαββάτου (27/10) στο Κλειστό. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου μετά το μέτριο πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν κατακόρυφα της απόδοσή τους στην επανάληψη και πήραν δίκαια τη σημαντική νίκη αλλά και τη διαφορά (+16) που μπορεί να φανεί χρήσιμη. Μουδιασμένα ξεκίνησε ο Βούρειος τον αγώνα καθώς χάθηκαν πολλά εύκολα καλάθια ενώ στην αμύνα δεν μπορούσε να βρεθεί λύση στο μαρκάρισμα της Δάνδουλα που πέτυχε όλους τους πόντους των γηπεδούχων στο 22-12. Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΒΑΟΛ βελτίωσε την παρουσία του και στις δύο πλευρές του γηπέδου και με ένα επιμέρους 10-19 πήγε στα αποδυτήρια υπολοιπόμενος ενός μόλις πόντου (32-31). Μεταμορφωμένες προς το καλύτερο στο υπόλοιπο μισό του αγώνα οι πιτσιρίκες της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ, επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και οδηγούμενες με σιγουριά από τη Μαρία Σουλίκα (31π.) έφτασαν χωρίς άλλα προβλήματα στην τελική νίκη και διαφορά, παρά το ότι ο Μανώλης Χατζηλάμπρου αποβλήθηκε με 2 Τεχνικές Ποινές (για αντικανονική άμυνα) από τον πάγκο των πρωταθλητών. Πέρα από τη Μαρία Σουλίκα πολύ καλή δουλειά στο παραγωγικό κομάτι από τη Μαρία Κωνσταντινούδη (18π.) και τη Σίσσυ Μεργέ (9π.) ενώ σπουδαία συνεισφορά στο τελικό αποτέλεσμα είχαν όλα τα κορίτσια που αγωνίσθηκαν σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τον όμορφο αγώνα τους και φυσικά καλή συνέχεια στις πιτσιρίκες μας οι οποίες έχουν ακόμη τεράστια περιθώρεια βελτίωσης και με συγκέντρωση, δουλειά και επιμονή τα καλύτερα έρχονται...

Διαιτητές: Συμιακάκης - Ρουμελιώτης

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 32-31, 40-49, 52-68.

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμή) Χαλιά 5, Δάνδουλα 36, Σκουφάρα 3, Σταυριανού 4, Αποστολή, Κεφαλονίκα, Μπερέτα, Μούστα 4, Παπουτσιδάκη, Κριτούλη.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Καπελαρίδη 4, Μεργέ 9, Πατεράκη, Σουλίκα 31, Νεαμονίτη Π. 6, Νεαμονίτη Δ., Κωνσταντινούδη 18, Πατάπη, Πρελιά, Μαθιούδη.