Header

banner_top

22/10 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στον απόηχο της μεγάλης χθεσινής νίκης του ΒΑΟΛ Χίου επί του ΚΟΡΩΠΙΟΥ, ξεκινάει η νέα εβδομάδα η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρησθεί ως "εβδομάδα κοριτσιών" καθώς αγώνες έχουν τα τμήματα νεανίδων και παγκορασίδων ενώ και το τμήμα ρυθμικής - ενόργανης του Βούρειου θα έχει δραστηριότητα...

Ξεκίνημα με το τμήμα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής λοιπόν, το οποίο θα συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 24/10 στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. Την ημέρα εκείνη και λίγο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με τη συμμετοχή επιλέκτων διεθνών βετεράνων ποδοσφαιριστών πολλών εκ των οποίων είναι πρωταθλητές ευρώπης με το "πειρατικό" του 2004, τμήμα του ΒΑΟΛ Χίου θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα επίδειξης ενταγμένο στην πανηγυρική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Λίγο αργότερα (στις 18:00) στο Βούρειο, το μοναδικό τμήμα του ΒΑΟΛ Χίου που δεν έχει δώσει ακόμα επίσημο αγώνα, αυτό των Νεανίδων (2001+), ξεκινά τη δική του προσπάθεια για το τοπικό μας πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη υποδέχεται τον ΦΟΒ, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, και πάρα τις πολύ σημαντικές απουσίες της θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο 27/10 οπότε η ομάδα παγκορασίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό από την αντίστοιχη ομάδα του ΑΙΓΕΑ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Οι ...εστεμένες πιτσιρίκες του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα που ξεκίνησαν με τη νίκη της πρεμιέρας επί του ΦΟΒ και να φύγουν νικήτριες από την έδρα του αντιπάλου τους, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που ξεκινά στις 17:45.

Την Κυριακή 28/10 μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω εθνικής επετείου αλλά υπάρχει παρέλαση με την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου να ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας εφήβων ΒΑΟΛ - ΝΗΡΕΑΣ που ήταν ορισμένος για το Σάββατο 27/10 έχει μετατεθεί για την Κυριακή 4/11.

Τέλος να επισημάνουμε ότι η ΤΕ Χίου ζητά άτομα για την επάνδρωση των Γραμματειών και καλό είναι όποιος μπορεί να καλέσει το 22710 41034 (ώρες γραφείου) για περισσότερες πληροφορίες, καθώς η έλλειψη ατόμων δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη διεξαγωγή των αγώνων των τοπικών μας πρωταθλημάτων.

Καλή εβδομάδα σε όλους...