Header

banner_top

20/10 (ΠΑΜΠ) ΚΟΦΙΝΑΣ-ΕΝ/ΒΑΟΛ 54-22

Έναν ξεχωριστό αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού το απόγευμα του Σαββάτου (20/10) καθώς τα 10χρονα και 11χρονα πιτσιρίκια της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου "κατέθεσαν" τα διαπιστευτήρια τους στον πρώτο επίσημο αγώνα τους. Ζηλευτή τεχνική κατάρτιση, μπασκετική παιδεία, αγωνιστικό πλάνο και μαχητικότητα υπήρξαν τα στοιχεία που "ανάγκασαν" πολλές φορές τους θεατές σε παρατεταμένα χειροκροτήματα γι αυτούς τους πρωταθλητές του αύριο... Σε όλα αυτά το τελικό σκορ (54-22) περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς οι φερέλπιδες αθλητές του Βούρειου, παρά τη μεγάλη ηλικιακή διαφορά, έδειξαν δείγμα του ταλέντου και της προόδου τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν και ιδιαίτερα μπράβο στους υπεύθυνους του ΚΟΦΙΝΑ που σεβάστηκαν την προσπάθεια των εκκολαπτόμενων καλαθοσφαιριστών του Μιχάλη Σουλίκα και συνετέλεσαν στο να γίνει ένας πολύ όμορφος και διδακτικός αγώνας. Τα ονόματα των αθλητών του Βούρειου κρατήστε τα στη μνήμη σας καθώς σήμερα μπορεί να ηττήθηκαν με ευρεία διαφορά αλλά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως με δουλειά και υπομονή σύντομα πολλοί από αυτούς θα πρωταγωνιστούν στα τεκτενόμενα της χιώτικης καλαθοσφαίρισης.

Διαιτητές: Συμιακάκης - Πουλάκης.

Τα δεκέλεπτα: 29-06, 40-07, 50-18, 54-22.

ΚΟΦΙΝΑΣ (Σκανδάλης) Μουντούδης, Παπαλεωνίδας 4, Γιατράς 2, Μπερέτας 6, Μαχαλιάς, Γαλάτουλας 2, Σαρράς 22, Σεζένιας 3, Κρεατσούλας, Βάκκας 2, Παπαδόπουλος 4, Σεννάι 2.

ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ (Σουλίκας) Κουσκουσάκης 2, Στείρος 1, Τσαχάς, Λουκαράκης 2, Τσιμούνης 4, Κάβουρας, Ζώρας 2, Μηλιάδης, Σεζένιας 3, Σκυριώτης 6, Δέλιος, Μηλιός 2.