Header

banner_top

20/10 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δύο ακόμα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου ντεπουτάρουν στο σημερινό (Σαβ. 20/10) πρόγραμμα της ΤΕ Χίου, εν αναμονή πάντοτε της μεγάλης αυριανής (Κυρ. 21/10) αναμέτρησης ΒΑΟΛ - ΚΟΡΩΠΙ (17:00) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ξεκίνημα με τη νέα ...ατραξιόν της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου. Οι υπεύθυνοι του Βούρειου θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία επίσημης συμμετοχής σε αγώνα μικρότερων σε ηλικία παιδιών, δημιούργησαν μαζί με την ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας μια νέα κοινή ομάδα που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα. Έτσι πιτσιρίκια γεννημένα το 2007 το 2008 και ακόμα νεώτερα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες παίζοντας επίσημους αγώνες στο άθλημα που αγαπούν. Ο Μιχάλης Σουλίκας κοουτσάρει αυτή την ομάδα που αποτελείται από ιδιαίτερα ταλαντούχα παιδιά που στο μέλλον είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατηγορίες τους. Η πρεμιέρα αυτής της ιδιαίτερης ομάδας δίνεται στις 17:45 στο Κλειστό, όπου η ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ φιλοξενείται από τον ΚΟΦΙΝΑ. Το χειροκρότημα η καλύτερη αναταμοιβή για τα 10χρονα πιτσιρίκια μας, οπότε ραντεβού στο Κλειστό.

Πρεμιέρα όμως έχει και η 15 φορές πρωταθλήτρια Χίου (και 1 στην Α2 Εθνική) ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου. Με ανανεωμένη και ενισχυμένη σύνθεση η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη ξεκινά τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της υποδεχόμενη τον ΦΟΒ σε μια δυνατή μονομαχία που θα ολοκληρώσει την 1η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος Γυναικών. Ο Βούρειος, παρά τις σημαντικές απουσίες του, φιλοδοξεί να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, να παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο και να παίξει όμορφο μπάσκετ. Η αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΦΟΒ για την πρεμιέρα της κατηγορίας Γυναικών ξεκινά στις 21:30 στο Βούρειο και αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική.