Header

banner_top

15/10 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την επιστροφή της αποστολής της ομάδας ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου από την Αγία Παρασκευή, ξεκινά η νέα εβδομάδα για τα τμήματα του Βούρειου.

Ξεκίνημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την Τετάρτη 17/10 με το τμήμα παίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου να φιλοξενείται από το αντίστοιχο του ΑΙΓΕΑ στο Κλειστό. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής και η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη στοχεύει στη νίκη και σε μια καλή εμφάνιση. Η αναμέτρηση ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ (Π3) ξεκινά στις 17:30 της Τετάρτης.

Ο αγώνας Γυναικών ΒΑΟΛ - ΦΟΒ για την 1η αγωνιστική, που είχε αρχικά οριστεί για την Τετάρτη 17/10 θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 20/10 στις 21:30 στο Βούρειο. Στόχος της ανανεωμένης ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη το ποδαρικό με το δεξί σε μια χρονιά με αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου και την επάνοδο μετά από διάστημα σχεδόν 2 ετών λόγω ...Δημήτρη, της αρχηγού Θάλειας Ψώρρα.

Συνέχεια με παμπαίδες (2005+) και μάλιστα με την πρωτοεμφανιζόμενη κοινή ομάδα της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ Χίου με την ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας. Με στόχο τη συμμετοχή όσων περισσότερων παιδιών σε επίσημους αγώνες ο ΒΑΟΛ δημιούργησε μια δεύτερη ομάδα, ανεξάρτητη από τον ΒΑΟΛ που μετέχει με άλλη σύνθεση, αποτελούμενη από παιδιά της Ακαδημίας μας κυρίως μικρότερων ηλικιών. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των παιδιών του Βούρειου που έχουν παραστάσεις από επίσημους αγώνες και συλλέγουν πολύτιμες εμπειρίες. Το ντεπούτο αυτής της νέας ομάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/10, στις 17:45 στο Κλειστό με αντίπαλο την ομάδα του ΚΟΦΙΝΑ.

Ο αγώνας παμπαίδων ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ - ΒΑΟΛ έχει μετατεθεί για τις 3/11.

Την Κυριακή 21/10 το Κλειστό φορά τα γιορτινά του για να υποδεχθεί το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΒΑΟΛ Χίου στη Γ΄ Εθνική. Στις 17:00 λοιπόν θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΒΑΟΛ Χίου - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ με το σύνθημα "Ένα νησί - Μια ομάδα" να ξαναγίνεται καθημερινότητα για τους χιώτες φιλάθλους. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα, μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Κοντόπευκο, θα ψάξει για την πρώτη της νίκη μπροστά στο κοινό της. Αντίπαλος το ιδιαίτερα ισχυρό ΚΟΡΩΠΙ που στην πρεμιέρα έκανε επίδειξη δύναμης συντρίβοντας τον ΕΡΜΗ Σχηματαρίου με 88-60 (!). Ραντεβού στο Κλειστό λοιπόν την Κυριακή 21/10, στις 17:00, η Γ΄ Εθνική Ανδρών είναι και πάλι εδώ, η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά μαζί μπορούμε...

Καλή εβδομάδα σε όλους...