Header

banner_top

08/10 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εβδομάδα δράσης αγοριών (μικρών και μεγάλων) αυτή που ξεκίνησε σήμερα (8/9) καθώς σε αυτή θα αγωνιστούν τα τμήματα παμπαίδων και εφήβων του ΒΑΟΛ Χίου ενώ πρεμιέρα έχει και η ομάδα ανδρών στη Γ΄ Εθνική...

Ξεκίνημα από την Τετάρτη 10/10 οπότε έχουν πρεμιέρα οι παμπαίδες (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου. Οι αήττητοι περυσινοί πρωταθλητές Χίου ξεκινούν το νέο πρωτάθλημα υποδεχόμενοι στις 18:00, στο Βούρειο τους ΙΩΝΕΣ. Στόχος της νεανικής ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου το ποδαρικό με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα και μια πορεία ανάλογη της περυσινής.

Συνέχεια με το τμήμα εφήβων (2001+) που έχει ντέρμπι στο Κλειστό το Σάββατο 13/10. Στις 19:30 λοιπόν ο Βούρειος θα φιλοξενηθεί από τους ΙΩΝΕΣ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη η νίκη που θα της δώσει από νωρίς προβάδισμα  απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα του.

Την Κυριακή 14/10 ξεκινά ο φετινός μαραθώνιος της Γ΄ Εθνικής για τον ΒΑΟΛ Χίου. Η πρεμιέρα θα τον βρει στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντόπευκου έδρα της ισχυρής Αγ. Παρασκευής. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσει να καταγράψει μια καλή εμφάνιση και να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από μια αναμέτρηση εκ προοιμίου δύσκολη. Η αναμέτρηση ΚΑΠ - ΒΑΟΛ ξεκινά στις 15:00 σημαίνοντας το ξεκίνημα για την προσπάθεια αξιοπρεπούς εκπροσώπισης του χιώτικου μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Καλή εβδομάδα σε όλους...