Header

banner_top

06/10 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πρεμιέρα Κυπέλλου Ανδρών και αγωνιστική δράση κορασίδων περιλαμβάνει το Σαββατιάτικο (6/10) πρόγραμμα για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Ξεκίνημα με το τμήμα κορασίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου που υποδέχεται τον ΠΥΡΣΟ Βερβεράτου στις 17:30 στο Βούρειο. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα επιδιώξει την πρώτη φετινή της νίκη απέναντι στο καλοδουλεμένο και αξιόμαχο συγκρότημα που φιλοξενεί στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Οι πιτσιρίκες του ΒΑΟΛ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο σε έναν αγώνα που είναι ο πρώτος για τα κορίτσια του Βούρειου στην έδρα τους.

Η συνέχεια έχει πρεμιέρα Κυπέλλου και επίσημη πρώτη για τον φετινό ΒΑΟΛ Χίου μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Χίου, λοιπόν, ο Βούρειος θα φιλοξενηθεί, τυπικά, από τον ΑΙΓΕΑ στο Κλειστό, με τον νικητή να προκρίνεται στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον επικρατέστερο του αγώνα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - ΦΟΒ που θα προηγηθεί χρονικά. Ο αγώνας ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ ξεκινά στις 19:30 στο Κλειστό με ιδιαιτερότητα το γεγονός πως στον πάγκο δεν θα είναι ο Παντελής Βούλικας (απουσιάζει για οικογενειακούς λόγους εκτός Χίου) αλλά το δίδυμο Καλαμάρης - Συμιακάκης.