Header

banner_top

03/10 (ΠΑΓΚ) ΒΑΟΛ-ΦΟΒ 60-33

Με εύκολη και ευρεία νίκη (60-33) επί του ΦΟΒ ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα η νέα ομάδα παγκορασίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου. Βαδίζοντας στα χνάρια της ...προκατόχου της, περυσινής αήττητης πρωταθλήτριας, η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου απέδειξε έμπρακτα πως διαθέτει και βάθος και συνέχεια. Βάζοντας από την αρχή τους δικούς της όρους στον αγώνα (21-03) δεν άφησε κανένα περιθώρειο στον αντίπαλό της και έλεγξε μέχρι το τέλος ρυθμό και διαφορά χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι το τελικό +27. Κι όλα αυτά ενώ υπέπεσε σε σωρεία λαθών (χάσαμε το μέτρημα με τα βήματα) που αν έλειπαν θα μπορούσαν να τους προσδώσουν ακόμη καλύτερη εικόνα. Βέβαια το πιο ελπιδοφόρο είναι πως υπάρχουν τεράστια περιθώρεια βελτίωσης τα οποία φυσικά χρειάζονται δουλειά, υπομονή και επιμονή για να κατακτηθούν. Χάρμα ιδέσθαι κατά διαστήματα οι πρωταθλήτριες επέδειξαν ζηλευτό επιθετικό πλουραλισμό (8 σκόρερς) με τη Σίσσυ Μεργέ (17π.) και τη Μαρία Σουλίκα (14π.) να οδηγούν, συνεπικουρούμενες από όλα τα υπόλοιπα κορίτσια του Βούρειου. Από τον αξιόμαχο ΦΟΒ ξεχώρισε η Σπάρταλη με 17π. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τον αγώνα τους και καλή συνέχεια σε όλες...

Διαιτητές: Μασσάς - Πουλάκης

Τα δεκάλεπτα: 21-03, 35-17, 45-29, 60-33

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Χαβιάρα, Μεργέ 17, Πατεράκη 5, Σουλίκα 14, Πατάπη, Νεαμονίτη 7, Κωνσταντινούδη 9, Μαθιούδη 4, Φουσφούκα 2, Καπελαρίδη 2, Τσίγκου.

ΦΟ Βροντάδου (Μαργαρίτη) Οικονόμου 7, Σπάρταλη 17, Μαργαρίτη, Τσέτσερη, Γάνου 9, Κωνσταντάκη, Μπουγιούκα, Τσαουσάι, Μπαχά, Κγιάση.