Header

banner_top

03/10 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Με 2 αναμετρήσεις ΒΑΟΛ - ΦΟΒ στο Βούρειο συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τα τμήματα υποδομής του ΒΑΟΛ Χίου σήμερα Τετάρτη 3/10.

Στις 18:00 οι παγκορασίδες (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχονται τον ΦΟΒ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Η νεανική ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου ξεκινά το φετινό ταξίδι της με στόχο τον ίδιο προορισμό με το αντίστοιχο περυσινό, όταν και κατάφερε να κατακτήσει αήττητη τον τίτλο. Χειροκρότημα και υποστήριξη καλοδεχούμενα για τις πιτσιρίκες του ΒΑΟΛ οπότε ραντεβού στο Βούρειο στις 18:00.

Και αμέσως μετά, στις 20:00, ακολουθεί ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΦΟΒ στην κατηγορία παίδων (2003+). Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια αναμέτρηση που συνήθως έχει συναρπαστική εξέλιξη. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου. Την 1η αγωνιστική ο Βούρειος ηττήθηκε εντός έδρας από το φαβορί για τον τίτλο ΑΟ ΙΩΝΕΣ, ενώ ο ΦΟΒ επικράτησε του ΝΟΘ στα Καμπόχωρα. Ραντεβού στο Βούρειο λοιπόν για τους δύο σημαντικούς σημερινούς αγώνες...