Header

banner_top

01/10 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πλήρη δράση με 4 αναμετρήσεις εκ των οποίων η επίσημη πρώτη της ομάδας Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου για το Κύπελλο Χίου, στο πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα 1/10 (Καλό μήνα !!!).

Ξεκίνημα με το διπλό πιάτο της Τετάρτης 3/10 που έχει στο πρόγραμμά της 2 αγώνες αναπτυξιακών τμημάτων στο Βούρειο. Στις 18:00 λοιπόν η ομάδα παγκορασίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται τον ΦΟΒ στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Οι πιτσιρίκες του Μανώλη Χατζηλάμπρου που θέλουν να συνεχίσουν στις ...δάφνες των αήττητων προκατόχων τους θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά, εγχείρημα στο οποίο θα χρειαστούν την επιβράβευση και το χειροκρότημά μας.

Αμέσως μετα, στις 20:00, η σκυτάλη περνά στα χέρια του τμήματος παίδων (2003+). Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη υποδέχεται τον ΦΟΒ στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου και στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση και στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για την Τετάρτη 3/10 λοιπόν έχουμε 2 αναμετρήσεις ΒΑΟΛ - ΦΟΒ στο Βούρειο. Στις 18:00 παγκορασίδες και στις 20:00 παίδες.

Διπλό πιάτο έχει και το πρόγραμμα του Σαββάτου 6/10. Στις 17:30 η ομάδα κορασίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται την αντίστοιχη του ΠΥΡΣΟΥ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη μια καλή εμφάνιση και η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ημέρα (6/10) στις 19:30 το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Κλειστό όπου η ομάδα Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου ξεκινά τις επίσημες φετινές του υποχρεώσεις στο θεσμό του Κυπέλλου. Ο Βούρειος, 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, θα φιλοεξενηθεί "τυπικά" από τον ΑΙΓΕΑ στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Χίου. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσει να βρει αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τον αγώνα και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Χίου το οποίο θα προσπαθήσει να κατακτήσει για 3η συνεχόμενη και 6η συνολικά φορά.

Πέρα από τους αγώνες σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν πλέον τόσο η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης όσο και το Τμήμα Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου, το οποίο από αυτή την εβδομάδα λειτουργεί με 6 ανεξάρτητα τμήματα. Θυμίζουμε πως οι εγγραφές σε μπάσκετ και ρυθμική - ενόργανη συνεχίζονται καθ' όλη την αγωνιστική χρονιά.

Καλή εβδομάδα σε όλους...