Header

banner_top

24/09 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 4ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης" ξεκινούν πλέον οι τοπικές αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου. Έτσι στην πρώτη εβδομάδα δράσης για την περίοδο 2018 - 2019 ο Βούρειος θα δώσει 3 αγώνες με την αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΦΟΒ για την κατηγορία παγκορασίδων να έχει μεταφερθεί για την Τετ. 3/10. Ολόκληρο το πρόγραμμα της φετινής περιόδου μπορείτε να το δείτε στο μενού "ειδήσεις" - "προγράμματα" με επιφύλαξη για τις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Ας δούμε όμως το πρόγραμμα της εβδομάδας αναλυτικά.

Ξεκίνημα με το τμήμα παίδων (2003+) που ξεκινά από τα δύσκολα υποδεχόμενο τον πρωταθλητή ΑΟ ΙΩΝΕΣ. Η ανανεωμένη ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη, με βάση τους περυσινούς αήττητους πρωταθλητές στην κατηγορία παμπαίδων, θα προσπαθήσει για το καλύτερο σε μια αναμέτρηση που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/9, στις 20:00 στο Βούρειο.

Συνέχεια με μια ακόμη δυνατή μονομαχία αυτή τη φορά για την κατηγορία κορασίδων (2003+). Το Σάββατο 29/9 λοιπόν, στις 17:45 ο ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται από τον ΑΙΓΕΑ στο Κλειστό με την ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη, που θα στηριχθεί κατά βάση στις περυσινές αήττητες πρωταθλήτριες παγκορασίδων, να αναζητά μια καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Την ίδια ημέρα (Σαβ. 29/9) πρεμιέρα κάνει και το τμήμα εφήβων (2001+) του ΒΑΟΛ Χίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη υποδέχεται στις 20:00 στο Βούρειο την ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κοφινά με στόχο την πρεμιέρα με το δεξί και μια καλή εμφάνιση που θα αποτελέσει εφαλτήριο για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος.

Θυμίζοντας σε γονείς και αθλητές ότι πρέπει άμεσα να παραδοθούν οι κάρτες υγείας αθλητή ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους...