Header

banner_top

23/09 ..."Θ.ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ" 3η ΗΜΕΡΑ

18afisa

Στην ιστορία πέρασε το 4ο Τουρνουά Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης", μετά από ένα τριήμερο με όμορφους αγώνες αφιερωμένους στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου καλαθοσφαιριστή του ΒΑΟΛ Χίου. Διοργανωτής ο Βούρειος με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Χίου, την αρωγή του ΝΠΔΔ Δήμου Χίου και της ΕΟΚ/ΤΕ Χίου και την αφιλοκερδή συμμετοχή των κριτών των αγώνων. Στο αγωνιστικό κομάτι του Τουρνουά ο ΓΣ ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου κατέκτησε την 1η θέση καθώς επιβλήθηκε με 49-62 της ΧΒΑ στον άτυπο μεγάλο τελικό του Τουρνουά, αφήνοντάς την στη , ενώ ο ΒΑΟΛ Χίου τερμάτισε στην 3η θέση μετά τη νίκη του με 74-60 επί του ΦΟΒ που τερμάτισε 4ος.

Στο πρώτο αγώνα ο έμπειρος ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου διατηρώντας το προβάδισμα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, άντεξε στην πίεση που άσκησε η ανερχόμενη ΧΒΑ φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Πολλά συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα του Γιάννη Τσαούση για την κατάκτηση της 1ης θέσης όσο και στην ομάδα της Χαλκίδας που έδειξε πως υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Μπρατσιάκου έχει ένα λαμπρό μέλλον και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους φίλους μας για την τιμή που μας έκαναν συμμετέχοντας στο 4ο Τουρνουά του Θοδωρή...

Διαιτητές: Κοντίλης - Λουκαράκης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-21, 18-18, 16-13, 12-9.

ΧΒΑ (Μπρατσιάκος): Ντουζίδης 4, Μπρατσιάκος 7 (2), Κοσμετάτος 15 (2), Κατσούλας 14 (1), Βογιατζής, Χατζηστάμου, Σταθόπουλος 2, Πελεκούδας 11, Κατσαγώνας, Τσιριμώκος 6 (2).

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Τσαούσης): Μαλισσιόβας, Πανταζής 23 (4), Γκρινιάρης 7, Κώνστας 2, Μεϊντάνης, Κουτής 2, Μάραντος 11, Εντζιάκα, Γιανναλέτσος 17 (2).

Στον "μικρό τελικό" της διοργάνωσης ο ΒΑΟΛ έφτασε στην επικράτηση (74-60) κρατώντας τα ηνία του αγώνα καθ΄ όλη τη διάρκειά του έχοντας μια διαφορά ασφαλείας που έφτασε μέχρι το +18 στο ζενίθ της. Πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα από την ομάδα του Παντελή Βούλικα που παρά τις απουσίες βασικών της στελεχών έδειξε πως βαδίζει στο σωστό δρόμο εν' όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Στα θετικά καταγράφεται η επιθετική πολυφωνία του Βούρειου και η σταδιακή αφομοίωση των "θέλω" του προπονητή από τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Ο ΦΟΒ από την άλλη παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και έδειξε ότι και φέτος θα είναι το ισχυρό φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Χίου.

Διαιτητές: Κοντίλης - Φλωράδης.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 40-33, 62-46, 74-60.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Κ. Σερέπας, Ν. Σερέπας, Ανδρουλάκης 12(1), Σουλίκας 19(2), Φουντουλάκος 3(1), Κουτσαντωνάκης, Καραφαντής 13, Κουϊμτζής, Σαμιώτης 10, Τροβάς 11(1), Σουλινάρης 4, Κωνσταντινάκος 2.

ΦΟ Βροντάδου (Αμέντας - Καράπουρνος) Ρόκκας 9. Παρμενίδης, Πνευματικούδης 3(1), Λεγάτος 11(1), Πατελίδας 12, Λαμπρινούδης, Γιαννακός 9, Λεώδης, Νακόπουλος 6, Γεωργιάδης 8(2), Αργυρούδης 2, Μπάντσεφ.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την οικογένεια του Θοδωρή να απονείμει τα Κύπελλα στις 4 ομάδες, τον κουμπαρά με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν να παραδίδεται στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου, τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Κάρματζη να απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον ΕΡΜΗ, καθώς και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Παπαδόπουλο και κ. Μπουγδάνο να απονέμουν αντίστοιχη πλακέτα, εκ μέρους της οικογένειας Τριπολίτη και του ΒΑΟΛ Χίου στην ΧΒΑ. Αναμνηστικά έδωσαν στην οικογένεια του Θοδωρή ο ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου και ο ΦΟΒ, ενώ στο χαιρετισμό του ο κ. Γιάννης Τριπολίτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν εφιστώντας την προσοχή όλων στο δρόμο και την τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ. Στο τέλος όλοι οι αθλητές, οι προπονητές και οι παράγοντες των ομάδων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φωνάζοντας δυνατά "Θοδωρής" έκλεισαν το Τουρνουά κάνοντας ακόμα πιο λαμπερό το χαμόγελο του 19χρονου που δέσποζε στο Κλειστό...