Header

banner_top

06/09 ...ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) οι κληρώσεις των διοργανώσεων της ΤΕ Χίου για την περίοδο 2018 - 2019. Στο θεσμό του Κυπέλλου Χίου η κάτοχος και πολυνίκης (5 φορές) ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου κληρώθηκε με τον ΑΙΓΕΑ στον Α΄ Γύρο, ενώ αν συνεχίσει νικηφόρα θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - ΦΟΒ στα προημιτελικά και τον νικητή του ΙΩΝΕΣ - ΝΗΡΕΑΣ στα ημιτελικά του final-4 με φόντο τον τελικό του θεσμού όπου θα βρεθεί των αναμετρήσεων (ΟΜΗΡΟΣ - ΛΙΘΙ) - ΠΙΤΥΟΣ και (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΝΟΘ) - ΕΝΩΣΗ.

Στον αντίστοιχο θεσμό των Γυναικών που φέτος θα έχει 6 συμμετοχές, ΒΑΟΛ και ΦΟΒ προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στο final-4 στον ημιτελικού του οποίου θα παλέψουν μεταξύ τους για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Για να βρεθούν στο final-4 θα παίξουν ΕΝΩΣΗ - ΑΙΓΕΑΣ και ΝΟΘ - ΑΡΜΟΛΙΑ με τους νικητές να αποτελούν το ζευγάρι του έταιρου ημιτελικού. Το φετινό final-4 καθώς και η γιορτή της ΤΕ Χίου θα πραγματοποιηθούν στα Καμπόχωρα το τριήμερο 11, 12 και 13 Ιανουαρίου 2018.

Στα τοπικά μας πρωταθλήματα οι ομάδες έλαβαν κλειδάριθμο με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται σε λίγες μέρες από την ΕΟΚ. Στο πρωτάθλημα Γυναικών θα λάβουν μέρος 6 ομάδες με τον ΝΟΘ να κάνει ντεπούτο στη διοργάνωση, στους Εφήβους οι συμμετοχές είναι 6, στις Νεάνιδες 4, στους Παίδες 8, στις Κορασίδες 5, στους Παμπαίδες 9 όπου πέρα από τον κάτοχο του τίτλου ΒΑΟΛ θα μετέχει και 2η ομάδα του Βούρειου σε σύμπραξη με την ΕΝΩΣΗ και στις Παγκορασίδες 5. Σε όλες αυτές τις κατηγορίες ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσω διπλών αγώνων - όλοι με όλους (pool) χωρίς Ομίλους και Play-offs.

Οι πρώτοι αγώνες του Κυπέλλου Ανδρών υπολογίζονται στις αρχές του Οκτώβρη ενώ νωρίτερα θα ξεκινήσουν σταδιακά τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τον ΒΑΟΛ να μετέχει δυναμικά σε όλα...