Header

banner_top

07/06 ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!

Στους Μολάους της Λακωνίας θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 20 έως 26 Ιουνίου η Τελική φάση Πανελληνίων αγώνων Ενώσεων και Τ.Ε. στα πλαίσια της λειτουργίας του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ.. Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος θα είναι γεννημένοι το 2004 και το 2005 και θα επιλεγούν με τα παρακάτω κριτήρια:

  1. Οι αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2004 ,έχουν επιλεγεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας Παμπαίδων.
  2. Οι αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2005 , θα προταθούν από τους περιφεριακούς προπονητές των Ενώσεων και Τ.Ε. ώς εξής : ΕΣΚΑ(4), ΕΣΚΑΝΑ(2), ΕΚΑΣΘ(3), ΕΚΑΣΑΜΑΘ(2),ΕΣΚΑΒΔΕ(2), ΕΚΑΣΚ(2) και από 1 οι: ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΚΥΜ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΣΕ, ΕΣΚΑΚ, ΕΚΑΣΧ, ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ και ΤΕ ΧΙΟΥ.

ferentinos8Ο αθλητής που επελέγει από τον περιφεριακό προπονητή της ΤΕ ΧΙΟΥ κ. Βαγγέλη Δέδε είναι ο αθλητής του Βούρειου ΑΟΛ Χίου Γιάννης Φερεντίνος (γεν:2005) Οι προπονητές του Παντελής Βούλικας και Παναγιώτης Καλαμάρης καθώς και ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΒΑΟΛ εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στον Γιάννη Φερεντίνο για την πρόοδο του και την επιλογή του στην Τελική φάση Πανελληνίων αγώνων Ενώσεων και Τ.Ε. και του εύχονται καλή επιτυχία και καλή συνέχεια !!!! Ελπίζουμε ο πρωταθλητής μας με το παμπαιδικό να κάνει μια καλή παρουσία άξια των δυνατοτήτων του και να "αναγκάσει" τον ομοσπονδιακό προπονητή να τον επιλέξει και στην συνέχεια!!!

Μπράβο Γιάννη!!!