Header

banner_top

28/05 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ο τελευταίος επίσημος αγώνας τμήματος μπάσκετ και η μεγάλη εκδήλωση της Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου, φιλοξενούνται στο πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα (28/5) με την αργία της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος (καλή φώτιση σε όλους).

Την Τετάρτη 30/05 λοιπόν η ομάδα παμπαίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου εκδράμει στα Καμπόχωρα, όπου στις 17:30 θα φιλοξενηθεί από τον ΑΣ ΠΥΡΣΟΣ Βερβεράτου στον αγώνα που θα αποτελέσει τον επίλογο της φετινής θριαμβευτικής συμμετοχής των τμημάτων της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα η 16η νίκη σε ισάριθμους αγώνες ώστε σε συνάρτηση με το 8 στα 8 της ομάδας παγκορασίδων τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας του Βούρειου να πανηγυρίσουν την αήττητη κατάκτηση των πρωταθλημάτων της ΤΕ Χίου με το εντυπωσιακό 24 στα 24 (!)...

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος πραγματοποίησης της μεγάλης εκδήλωσης παρουσίασης προγραμμάτων επίδειξης του τμήματος Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου. Οι 100 και πλέον γυμνάστριες του Βούρειου υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών τους κ. Άσπας Συρρή και κ. Κατερίνας Παναγοπούλου και των συνεργατών τους θα παρουσιάσουν τους κόπους όλης της χρονιάς σε ένα εντυπωσιακό, όπως κάθε χρόνο υπερθέαμα.

Καλή εβδομάδα σε όλους...