Header

banner_top

21/05 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με τη μεγάλη γιορτή των Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης (χρόνια πολλά στην Αντιπρόεδρο μας κ. Ελένη Ματσέλα και στον Έφορο Γυναικείων Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης κ. Κώστα Παντελάρα, καθώς και σε όλους τους αθλητές και αθήτριες μας που γιορτάζουν) ξεκινά η ...μεθεόρτια εβδομάδα που έχει και αγωνιστική δράση για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου. Έτσι ενώ τα πανηγύρια από την ιστορική επιτυχία της ομάδας Ανδρών στη Γ΄ Εθνική δεν έχουν ακόμα κοπάσει καλά καλά, στο αγωνιστικό πρόγραμμα της εβδομάδας υπάρχει ένας αγώνας παγκορασίδων.

Έτσι την Τετάρτη 23/5, στις 18:00, στο Βούρειο η ομάδα παγκορασίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη του ΦΟΒ, στον τελευταίο αγώνα της για την φετινή περίοδο. Οι πιτσιρίκες του Μανώλη Χατζηλάμπρου έχουν ήδη αναδειχθεί πρωταθλήτριες στην κατηγορία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα και πλέον θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά αήττητες. Στην προσπάθειά τους αυτή θα χρειαστούν το χειροκρότημα και τη συμπαράσταση όλων μας, άλλωστε στο τέλος του αγώνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα υπενθυμίζουμε, άλλη μια κούπα, η 79η τοπικού πρωταθλήματος θα υψωθεί στον ουρανό του Βούρειου...

Εκτός από τον αγώνα των παγκορασίδων εντατικά συνεχίζουν την προετοιμασία τους τα κορίτσια του τμήματος Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ εν όψει τόσο των τελικών επιδείξεων του Ιουνίου αλλά και της συμμετοχής τους για 2η συνεχόμενη φορά στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ EgoGym υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου στο τέλος του αγώνα ΒΑΟΛ Χίου - ΑΡΗΣ Νικαίας με τους νικητές κ. Δέλιο, κ. Κιρκινέζη, κ. Νεαμονίτη, κ. Ματσέλα και κ. Πάξο να παραλαμβάνουν τα δώρα τους.

Τέλος να αναφέρουμε πως από την άλλη εβδομάδα από τη ...συχνότητα του VAOL TV θα ξεκινήσουμε την αναδρομή στο μαγικό ταξίδι του ΒΑΟΛ Χίου στη Γ΄ Εθνική 2017 - 2018 με την προβολή των εντός έδρας αγώνων του Βούρειου.

Καλή εβδομάδα σε όλους και γι ακόμα μία φορά χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...