Header

banner_top

16/05 (ΠΠ) ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ 41-96

u14 2017 2018

Άλλη μια νίκη για το παμπαιδικό μας αφού στην αήτητη και άκρως εντυπωσιακή πορεία του , πρόσθεσε ένα ακόμα ροζ φύλλο στον προτελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν απέναντι στους Ίωνες στο Κλειστό με το ευρύ 41-96. Όμορφο μπάσκετ από τα παιδιά του Βούρειου που καταχειροκροτήθηκαν από όσους βρέθηκαν στο κλειστό σε ένα αγώνα που πήραν από την αρχή προβάδισμα και το κράτησαν αυξάνοντας το ώς το τέλος. Υπάρχει ακόμα ένας αγώνας με τον Πυρσό αλλά τα παιδιά έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα 2 αγωνιστικές πριν και θα βραβευτούν επίσημα σαν πρωταθλητές στο ημίχρονο του αγώνα Γ' Εθνικής ΒΑΟΛ - Άρης Νίκαιας την Κυριακή στις 17.00΄στο Κλειστό μαζί με τις επίσης αήτητες Παγκορασίδες του ΒΑΟΛ!!! Να είστε όλοι εκεί για να χειροκροτήσετε τους Πρωταθλητές Αιγαίου για τον άθλο της παραμονής στην Γ' Εθνική κατηγορία αλλά και τους πρωταθλητές Παμπαίδες και τις πρωταθλήτριες Παγκορασίδες που παραλαμβάνοντας τα μετάλια τους θα φωνάξουν δυνατά στο Χιώτικο κοινό ότι "ο ΒΑΟΛ δεν έχει μόνο παρόν αλλά και μέλλον και το μέλλον του είμαστε ΕΜΕΙΣ" αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά την εκπληκτική και σοβαρή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες μας και γενικότερα στα αναπτυξιακά μας τμήματα!

Δεκάλεπτα: 16-25,22-52,32-68,41-96

Διαιτητές: Συμιακάκης - Ρουμελιώτης

Ίωνες (Σαμιώτης) Αναστασάκης, Σκυριώτης Δ. 3, Γεόμελος Σ 20, Κοιλαλούς 3, Δεληγιάννης 9, Σκυριώτης Κ. 2, Μπαμπανιώτης 4, Γεόμελος Γ.

ΒΑΟΛ (Βούλικας-Καλαμάρης) Παπαζής 4, Ντούλης 11, Αγγελής 6, Φερεντίνος 29, Σπάρταλης 6, Χατζηλάμπρου 6, Αναδιώτης 4, Βούλικας 22, Ναλμπάτης, Ψαρράς, Σταματίου 8