Header

banner_top

16/05 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Διπλό το αγωνιστικό πιάτο της ημέρας (Τετ. 16/5) για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου καθώς στο πρόγραμμα της ΤΕ Χίου υπάρχει δράση γι αυτά σε Βούρειο και Κλειστό.

Αρχή με το τμήμα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου που υποδέχεται το αντίστοιχο του ΑΙΓΕΑ στις 18:00, στο Βούρειο στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Παιχνίδι γοήτρου το συγκεκριμένο, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι φιλοξενούμενες έχουν κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Βούρειος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα τερματίσει στην θέση. Παρ' όλα αυτά τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη θα παλέψουν για το καλύτερο έχοντας να αντιμετωπίσουν για άλλη μία αναμέτρηση πολλές και μεγάλες απουσίες.

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον μετακομοίζει στο Κλειστό. Εκεί στις 19:30 θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ για την κατηγορία παμπαίδων (2004+). Η αήττητη παρέα πιτσιρικιών του Παντελή Βούλικα θέλει να συνεχίσει τη ...ροζ συλλογή της καταγράφοντας ακόμα μία εμφάνιση αντάξια της φετινής της πορείας και κυρίως των προσδοκιών που έχει γεννήσει για το ελπιδοφόρο αύριο. Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει κατακτηθεί από καιρό η πρόοδος όμως και η βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο δεν σταματάει ποτέ και ο σημερινός αγώνας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία γι αυτό.

18:00 / Βούρειο ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ Γυναικών

19:30 / Κλειστό ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ Παμπαίδων

aris nikaias poster