Header

banner_top

14/05 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την άφιξη της ομάδας ανδρών στο λιμάνι της Χίου τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (14/5) ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τελευταία εκτός έδρας υποχρέωση του ΒΑΟΛ Χίου στη Γ΄ Εθνική και πλέον ξεκινάμε μια νέα εβδομάδα με 3 αγώνες στο πρόγραμμά της εκ των οποίων ο Κυριακάτικος αφορά στην πανηγυρική ολοκλήρωση της φετινής παρουσίας του Βούρειου στη Γ΄ Εθνική. Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας.

Την Τετάρτη 16/5 το αγωνιστικό πιάτο της ημέρας είναι διπλό. Στις 18:00 στο Βούρειο θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Οι πολυπρωταθλήτριες υποδέχονται τις φετινές πρωταθλήτριες σε έναν αγώνα γοήτρου καθώς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ο ΑΙΓΕΑΣ θα τερματίσει πρώτος και ο Βούρειος στην 3η θέση της τελικής κατάταξης. Ο Γιάννης Σαμιώτης θα δώσει για άλλον έναν αγώνα ...τόπο στα νιάτα του ΒΑΟΛ καθώς τα προβλήματα (τραυματισμών και απουσιών) που ταλάνισαν τον Βούρειο όλη τη χρονιά συνεχίζουν να υπάρχουν. Αυτό φυσικά δεν μειώνει σε τίποτα τη μαχητικότητα και το κίνητρο των υπολοίπων κοριτσιών που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αγωνιζόμενα για την ιστορία και την βαριά φανέλα της ομάδας τους.

Λίγο αργότερα (την ίδια ημέρα - Τετ. 16/5) στις 19:30 στο Κλειστό θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος παμπαίδων (2004+) της ΤΕ Χίου. Τα αήττητα πιτσιρίκια του Παντελή Βούλικα έχοντας κατακτήσει από καιρό τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας, θα προσπαθήσουν να καταγράψουν ακόμη μία πειστική εμφάνιση στην προσπάθειά τους να ολοκληρώσουν χωρίς βαθμολογικές απώλειες τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Την Κυριακή 20/5 μια λαμπρή μέρα ξημερώνει για το χιώτικο μπάσκετ. Στις 17:00 στο Κλειστό της Χίου Ένα νησί - Μια Ομάδα πανηγυρίζει δίπλα στον κόσμο της την επίτευξη ενός ιστορικού άθλου. Της παραμονής του ΒΑΟΛ Χίου στη Γ΄ Εθνική. Ο ΑΡΗΣ Νικαίας που θα είναι ο τελαυταίος αντίπαλος που θα επισκεφθεί τη Χίο στον φετινό μαραθώνιο της Γ΄ Εθνικής, έχει επίσης πετύχει το στόχο της παραμονής του, οπότε όλα τα στοιχεία προδικάζουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι χωρίς άγχος προς τέρψιν των φίλων του μπάσκετ που θα επιλέξουν να βρεθούν στις κερκίδες του Κλειστού. Στο περιθώρειο του πανηγυρικού αυτού αγώνα ο ΒΑΟΛ θα βραβεύσει τις πρωταθλήτριες Χίου ομάδες των παμπαίδων και των παγκορασίδων του ενώ οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εδώ...

Καλή εβδομάδα σε όλους...