Header

banner_top

30/04 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με 4 αγώνες, 3 για τα τμήματα υποδομής και το μεγάλο παιχνίδι ΒΑΟΛ - ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ, υποδέχεται τον Μάιο το αγωνιστικό πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα (30/4). Μιας εβδομάδας που στο τέλος της μπορεί να έχει σφραγίσει 2 τοπικούς τίτλους (σε παγκορασίδες και παμπαίδες) και κυρίως την παραμονή της ομάδας ανδρών του ΒΑΟΛ στη Γ΄ Εθνική στόχο που δεν έχει πετύχει ποτέ το χιώτικο μπάσκετ στην 34χρονη πορεία του... Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ξεκίνημα με την ...υπερηχητική ομάδα των παμπαίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου που θα φιλοξενηθούν από τον ΚΟΦΙΝΑ την Τετάρτη 2/5, στις 19:30, στο Κλειστό, με στόχο ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα στην αήττητη φετινή πορεία της ομάδας του Παντελή Βούλικα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το Σάββατο 5/5 η δράση είναι σπουδαία και ξεκινά από νωρίς (17:30) στο Βούρειο. Η αήττητη ομάδα των παγκορασίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται την αντίστοιχη του ΠΥΡΣΟΥ Βερβεράτου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Με νίκη η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου στέφεται μαθηματικά πρωταθλήτρια Χίου οπότε η διατήρηση του αήττητου είναι και εδώ ζητούμενο.

Την ίδια ημέρα (Σάββατο 5/5) έχει οριστεί το παιχνίδι της χρονιάς για τον ΒΑΟΛ Χίου. Στις 19:30 λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό όπου στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Ανδρών ο ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται τον ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ σε έναν αγώνα - μια κατηγορία. Κι αυτό γιατί μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, αν η ομάδα του Παντελή Βούλικα επικρατήσει, τότε εξασφαλίζει μαθηματικά την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική πετυχαίνοντας κάτι μοναδικό στην 34χρονη ιστορία του χιώτικου μπάσκετ. Σάββατο 19:30 λοιπόν στο Κλειστό, ΒΑΟΛ Χίου - ΑΟΚ Χανιά.

Την Κυριακή 6/5 σειρά ξαναπαίρνει το τμήμα παμπαίδων του ΒΑΟΛ Χίου. Στις 11:45 η ομάδα του Παντελή Βούλικα υποδέχεται τον ΠΥΡΣΟ Βερβεράτου και σε περίπτωση νίκης σφραγίζει και εκείνη την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο μια σπουδαία εβδομάδα για την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου.

ΤΕΤ. 2/5 - 19.30 - Κλειστό: ΚΟΦΙΝΑΣ - ΒΑΟΛ (παμπαίδων)

ΣΑΒ. 5/5 - 17.30 - Βούρειο: ΒΑΟΛ - ΠΥΡΣΟΣ (παγκορασίδων)

ΣΑΒ. 5/5 - 19.30 - Κλειστό: ΒΑΟΛ - ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (Γ΄ Εθνική)

ΚΥΡ. 6/5 - 11:45 - Βούρειο: ΒΑΟΛ - ΠΥΡΣΟΣ (παμπαίδων)

Καλή εβδομάδα σε όλους...