Header

banner_top

28/04 ...2 ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί η ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου να εκτίει το ρεπό της στην 23η αγωνιστική του μαραθωνίου της Γ΄ Εθνικής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/4, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τη μέρα αυτή τα τμήματα του Βούρειου θα μείνουν άπραγα. Έτσι το Βούρειο θα φιλοξενήσει 2 αγώνες τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου και πιο συγκεκριμένα τους εξής:

Στις 11:45 το αήττητο τμήμα των παμπαίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου, φιλοξενείται, τυπικά, από το αντίστοιχο του ΦΟΒ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που διεξάγεται στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος παμπαίδων της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα μια καλή εμφάνιση και η διεύρυνση του φετινού αήττητου σερί στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στις 13:15 σειρά έχει άλλη μία σημαντική αναμέτρηση ΦΟΒ - ΒΑΟΛ αυτή τη φορά για την κατηγορία Γυναικών. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη, παρά τη νεανική σύνθεση και τις πολλές της απουσίες θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Ο Βούρειος είχε ηττηθεί με 38-41 στον Α΄ Γύρο και αναμένεται να τα δώσει όλα στην προτελευταία φετινή αγωνιστική του υποχρέωση στο τοπικό μας πρωτάθλημα.

Άρα για την Κυριακή 29/4, στο Βούρειο έχουμε τις αναμετρήσεις:

11:45 ΦΟΒ - ΒΑΟΛ (παμπαίδων)

13:15 ΦΟΒ - ΒΑΟΛ (γυναικών)