Header

banner_top

25/04 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τετάρτη 25/4 σήμερα, με δύο αγώνες στο πρόγραμμα, για τα αναπτυξιακά τμήματα παμπαίδων και παγκορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου. Πριν ξεκινήσουμε με τα παιχνίδια να στείλουμε τις θερμότερες ευχές μας για χρόνια πολλά, με υγεία και πάντα επιτυχίες, στον Πρόεδρο του Δοικητικού Συμβουλίου του ΒΑΟΛ κ. Μάρκο Ψώρρα που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, όπως και σε όλους τους υπόλοιπους Μάρκους που γιορτάζουν σήμερα.

Στις 18:00, στο Βούρειο, λοιπόν, η ομάδα παμπαίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται την αντίστοιχη του ΚΟΦΙΝΑ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα μια ακόμα νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζοντας το αήττητο σερί της φετινής χρονιάς. Για άλλη μια καλή εμφάνιση λοιπόν και ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα λοιπόν, ΒΑΟΛ - ΚΟΦΙΝΑΣ (παμπ.) στις 18:00, στο Βούρειο.

Αήττητο σερί διατηρεί και η έταιρη ομάδα της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ Χίου, αυτή των παγκορασίδων (2004+) και θα παλέψει για τη διεύρυνσή του και τους πολύτιμους βαθμούς που θα την διατηρήσουν μόνη πρώτη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου να επικρατήσει του ΑΙΓΕΑ σε ένα σημαντικό παιχνίδι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, που θα ξεκινήσει στις 20:00, στο Βούρειο όπου το χειροκρότημα και η υποστήριξη στις ελπιδοφόρες πιτσιρίκες μας είναι απαραίτητα.