Header

banner_top

23/04 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την επιστροφή της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου ολοκληρώθηκε η αποστολή του Βούρειου στην Πεντέλη για την 22η αγωνιστική και καθώς στην 23η ο Βούρειος εκτίει το ρεπό του στη Γ΄ Εθνική, το ενδιαφέρον της εβδομάδας στρέφεται στα τοπικά μας πρωταθλήματα όπου η δράση δεν λείπει καθώς 4 αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το προσεχές διάστημα.

Ξεκίνημα την Τετάρτη 25/4 με 2 αναμετρήσεις για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου. Στις 18:00 ο ΒΑΟΛ υποδέχεται στο Βούρειο τον ΚΟΦΙΝΑ για την αγωνιστική του πρωταθλήματος παμπαίδων (2004+) με την ομάδα του Παντελή Βούλικα να στοχεύει στη διεύρυνση του αήττητου στη φετινή περίοδο.

Αμέσως μετά, στις 20:00 και πάλι στο Βούρειο ο ΒΑΟΛ υποδέχεται τον ΑΙΓΕΑ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων (2004+). Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα παλέψει για τη νίκη που θα διευρύνει το δικό της αήττητο και θα τη διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η δράση συνεχίζεται, και πάλι με διπλό πιάτο την Κυριακή 29/4. Στις 11:45 οι παμπαίδες του ΒΑΟΛ υποδέχονται στο Βούρειο την άλλη αήττητη ομάδα της κατηγορίας, τον ΠΥΡΣΟ Βερβεράτου, σε μια αναμέτρηση που θα αφήσει στο τέλος της μόνο έναν πρωτοπόρο στη βαθμολογία. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα, φυσικά η δεύτερη νίκη της εβδομάδας και η κορυφή της βαθμολογίας.

Αμέσως μετά, στις 13:15 και πάλι στο Βούρειο σειρά παίρνουν οι Γυναίκες του ΒΑΟΛ που θα φιλοξενηθούν, τυπικά, από τον ΦΟΒ σε μια αναμέτρηση στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Δύσκολη αποστολή για τη νεανική ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη που έχει δείξει όμως πως είναι ικανή για το καλύτερο και πως στη μέρα της μπορεί να επικρατήσει κάθε αντιπάλου παρά τα προβλήματα που την ταλανίζουν.

Καλή εβδομάδα σε όλους...