Header

banner_top

22/04 (ΑΝΔΡ) ΠΕΝΤΕΛΗ - ΒΑΟΛ 73-59

aepentelvaol

Την ήττα με σκορ 73-59 γνώρισε στην Πεντέλη ο ΒΑΟΛ Χίου μετά από έναν αγώνα όπου παρουσίασε 2 πρόσωπα. Ο Βούρειος παρά τη μεγάλη αποχή από τους αγώνες, μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και παίζοντας ψυχωμένα και λελογισμένα πήρε μέχρι και διψήφια διαφορά πόντων "παγώνοντας" το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης. Με κύριους υπεύθυνους αυτής της μαγικής εμφάνισης τον Μιχάλη Σουλίκα (15π.) και τον Μάκη Αγγελίδη (15π.) (ο πρώτος εκμεταλεύτηκε τη διαφορά του στη δύναμη από τα αντίπαλα γκαρντ και ο δεύτερος θύμησε τον Αγγελίδη του Α΄ Γύρου) η ομάδα έλεγχε ρυθμό και διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια με +8 (28-34) δείχνοντας ικανή να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Κερασάκι σε αυτή την εμφάνιση ένα ακόμα μελαπρεπέστατο κάρφωμα του Λεωνίδα Μπουμπάρη. Στην επανάληψη αυτό άλλαξε καθώς μετά το πρώτο πεντάλεπτο που ο ΒΑΟΛ συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό, ο Βούρειος έχασε το καθαρό μυαλό και τη συγκέντρωσή του και παρασύρθηκε στο δυνατό αμυντικά παιχνίδι των γηπεδούχων που εκμεταλλευόμενοι τη δύναμή τους αλλά και ανεβασμένα ποσοστά ευστοχίας τους ισοφάρισαν, προσπέρασαν και έφτασαν μέχρι το τελικό +14 (73-59) παρά την προσπάθεια του ΒΑΟΛ να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Σε όλη αυτή την προσπάθεια η ομάδα της Χίου είχε να διαχειριστεί τόσο τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κωνσταντινάκου (αποχώρησε με ράμματα στο μάτι) όσο και τη μέτρια μέρα κάποιων βασικών ατού της. Πάντως από τον σημερινό αγώνα, που ούτως ή άλλως δεν ήταν στους ...υπογραμμισμένους για τον Παντελή Βούλικα, κρατάμε τα πρώτα 25 λεπτά και τα κάνουμε οδηγό ώστε το Σάββατο 5/5, στις 19:30 στο Κλειστό να κάνουμε το πιο σπουδαίο βήμα παραμονής με αντίπαλο τον ΑΟΚ Χανιά. Παρκέ Γ΄ Εθνικής πάτησε και εκτός έδρας ο Γιώργος Χριστοβασίλης ενώ στα θετικά του αγώνα καταγράφονται οι 10 σκόρερς των Πρωταθλητών Αιγαίου. Από την ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ που κράτησε το αήττητο της έδρας της και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου ξεχώρισε ο Αποστολόπουλος (21(6)). Καλή επιστροφή στη χιώτικη αποστολή, συγκέντρωση και δουλειά, ώστε μετά το ρεπό της 23ης αγωνιστικής να επικεντρωθούμε στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (Σάββατο 5/5 - 19:30).

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 28-34, 51-41, 73-59.

Διαιτητές: Φάκαρος - Παπαδημητρόπουλος

ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (Χαρτοματσίδης) Παπανδρέου 12, Πάτσιος, Γεωργακόπουλος 13(2), Λίτσο 9(1), Αποστολόπουλος 21(6), Ζαλούρης 2, Νταντλής 1, Μουλλάς 8(2), Μίγκος, Ζαλτουρίδης 2, Μαλούκος 7.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας) Χριστοβασίλης, Σαμιώτης 7, Ανδρουλάκης 2, Σουλίκας 15, Βούτας 2, Αγγελίδης 15, Καραφαντής 3(1), Τσουρής 3, Μπουμπάρης 6, Τροβάς 3(1), Κωνσταντινάκος 3(1).