Header

banner_top

20/04 ...ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

2018a

Η απεργία της ΠΝΟ έληξε, ευτυχώς, το πρωί της Παρασκευής οπότε όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της προτελευταίας φετινής εκτός έδρας αποστολής του ΒΑΟΛ Χίου. Στις 23:10 σαλπάρει, λοιπόν, από το λιμάνι της Χίου ο Βούρειος με προορισμό την Πεντέλη όπου θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής. Μετά από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας (τελευταίος αγώνας του ΒΑΟΛ αυτός με τον ΚΡΟΝΟ την Πρωταπριλιά) ο Βούρειος θα βρεθεί στη μοναδική απόρθητη έδρα της κατηγορίας (9-0) απέναντι στην πρώτη από τις δύο ομάδες που άλωσαν τη δική του (69-82 στις 10/12).

21day table

Η ομάδα του κόουτς Χαρτοματσίδη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 32β. (13-6) και θέλει τη νίκη ώστε να εκμεταλλευθεί το ρεπό του ΕΣΠΕΡΟΥ Λαμίας ώστε να φέρει τη διαφορά τους στον …πόντο αλλά και να επωφεληθεί από πιθανό στραβοπάτημα του έταιρου ΕΣΠΕΡΟΥ (αυτού της Καλλιθέας) στο Ηράκλειο, καθώς παρά τα άτυχα αποτελέσματα του Β΄ Γύρου στόχος της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ παραμένει η άνοδος στη Β΄ Εθνική. Το Κλειστό της Νέας Πεντέλης είναι από τα μικρότερα σε χωρητικότητα γυμναστήρια στην κατηγορία (220 θέσεις) βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 5 στη Νέα Πεντέλη και είναι ιδιαίτερα φιλόξενο. Για λόγους συγκοινωνίας (για να προλάβει η αποστολή του ΒΑΟΛ την αναχώρηση του πλοίου από το λιμάνι του Πειραιά το απόγευμα της Κυριακής) ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:00 και μιλάμε πάντα για την Κυριακή 22/4. Στην αποστολή των Πρωταθλητών Αιγαίου θα συμμετέχει (για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι) ο 17χρονος Γιώργος Χριστοβασίλης ως επιβράβευση της προόδου, της συνέπειας και της επιμονής του στις προπονήσεις που τον έχουν φέρει επάξια στη 12άδα του εκπροσώπου της Χίου στη Γ΄ Εθνική. Ο Βούρειος θα επιδιώξει να σταθεί όσο καλύτερα μπορεί απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο και να διεκδικήσει όσα του αναλογούν σε μία εκ προοιμίου πολύ δύσκολη αποστολή. Η συγκυρία βρίσκει την ομάδα του Παντελή Βούλικα μετά από 2 συνεχόμενες ήττες (ΟΦΗ και ΚΡΟΝΟ) 40 ημέρες μακριά από την τελευταία του νίκη (11/03 ΒΑΟΛ – ΝΙΚΗ 78-58) και μία αγωνιστική πριν το ρεπό που θα φέρει τους Πρωταθλητές Αιγαίου πολύ κοντά με τις ομάδες που ακολουθούν και έχουν τους ίδιους στόχους με εκείνον.

rest2

Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά φέτος τους ιδιαίτερα ποιοτικούς ψηλούς της ΠΕΝΤΕΛΗΣ καθώς ο αγώνας του Α΄ Γύρου ήταν η μοναδική φετινή αναμέτρηση στη Γ΄ Εθνική από την οποία απουσίαζε ο Χιώτης «πύργος». Απών από τον χιώτικο πάγκο θα είναι ο βοηθός προπονητής Πέτρος Συμιακάκης που θα μείνει στη Χίο για να …κοουτσάρει τον νεογέννητο δευτερότοκο γιο του, ενώ χρέη συνοδού σε αυτή την αποστολή θα εκτελέσει το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΒΑΟΛ Χίου Κώστας Παντελάρας. Βίρα τις άγκυρες λοιπόν, καλό ταξίδι και ραντεβού την Κυριακή 22/04, στις 14:00 στην Πεντέλη…