Header

banner_top

18/04 (ΓΥΝ) ΒΑΟΛ - ΕΝΩΣΗ 55 - 32

Με νίκη 55-32 επί της ΕΝΩΣΗΣ συνέχισε στο πρωτάθλημα Γυναικών ο ΒΑΟΛ Χίου, το απόγευμα της Τετάρτης στο Βούρειο. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και ελέγχοντας ρυθμό και διαφορά έφτασαν εύκολα στην επικράτηση βασιζόμενα στην πιεστική τους άμυνα αλλά και την πολυφωνία στην επίθεση όπου ο Βούρειος ευτύχησε να έχει 4 σκόρερς με διψήφιο αριθμό πόντων. Η Μαριλίτα Φόρου (14(2)) και η Αγγελική Βούλγαρη (14(1)) υπήρξαν οι παραγωγικότερες της αναμέτρησης, με την Μαρία Μονογιούδη (12π.) να ξεδιπλώνει και τις επιθετικές της αρετές στον σημερινό αγώνα και την Καλλιόπη Γρηγοριάδου (10π.) να κλείνει το ...καρέ. Πολύς χρόνος συμμετοχής και σπουδαία δουλειά από όλα τα πιτσιρίκια του Βούρειου που κατέγραψαν μία ακόμη θετική εμφάνιση με τη φανέλλα των Γυναικών στο ενεργητικό τους. Από τη μαχητική ΕΝΩΣΗ που πάλεψε φιλότιμα παραγωγικότερη υπήρξε η Δέσποινα Σπανολιού με 9(2). Η σημερινή ήταν η 4η φετινή νίκη για τα κορίτσια του ΒΑΟΛ Χίου τα οποία διατηρούνται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλες για τον όμορφο αγώνα. Επόμενη υποχρέωση για τον Βούρειο η αναμέτρηση με τον ΦΟΒ την Κυριακή 29/4.

Διαιτητές: Λουκαράκης - Ντάτης.

Τα δεκάλεπτα: 15-07, 31-16, 40-27, 55-38.

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Σαλιάρη, Μονογιούδη 12, Βουδούρη, Βούλγαρη 14(1), Γρηγοριάδου 10, Φόρου 14(1), Σουλίκα 5, Χαρίτου - Φραγκάκη, Χριστοβασίλη, Αναστασάκη.

ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας (Φουντουλάκος) Σπανολιού 9(2), Κλήμη, Τσαϊρίδου, Μαρία Μαθιούδη 2, Ε. Κασσού 2, Μαρκ. Μαθιούδη 2, Καλλίκη 6, Γεωργούλη 3(1), Μελέκου, Ζαννάρα 6, Παππά 2, Β. Κασσού.