Header

banner_top

18/03 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Διπλό αγωνιστικό πιάτο, σήμερα Τετάρτη 18/4, με τη δράση να αφορά στα τμήματα Παμπαίδων και Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου που θα αγωνιστούν για τα τοπικά μας πρωταθλήματα σε Καμπόχωρα και Βούρειο αντίστοιχα.

Ξεκίνημα με το πρώτο (στη βαθμολογία) και αήττητο τμήμα των παμπαίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου που θα φιλοξενηθεί από τον ΝΟ Θυμιανών, στα Καμπόχωρα, στις 17:30. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και στόχος για τα πιτσιρίκια του Παντελή Βούλικα δεν είναι άλλος από μία ακόμη νίκη που θα διατηρήσει τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ Χίου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αμέσως μετά, στις 20:00, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Βούρειο. Εκεί η ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται την ομόσταβλη ΕΝΩΣΗΣ Λαγκάδας - Συκιάδας, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Ο Γιάννης Σαμιώτης θα παρατάξει τη νεανική ομάδα του με στόχο την επανάληψη της επιτυχημένης αναμέτρησης του Α΄ Γύρου και τη συγκομιδή του 4ου φετινού ροζ φύλλου αγώνα που θα διατηρήσει τις πολυτροπαιούχες Χίου στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα εν όψει των δύσκολης συνέχειας.

17:30 Παμπαίδων ΝΟΘ - ΒΑΟΛ (Καμπόχωρα)

20:00 Γυναικών ΒΑΟΛ - ΕΝΩΣΗ (Βούρειο)