Header

banner_top

16/04 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Επιστροφή σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά το 15νθήμερο του Πάσχα, για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου που έχουν 3 επίσημους αγώνες στο επόμενο επταήμερο. Οι αγώνες αυτοί αφορούν τόσο τα τοπικά μας πρωταθλήματα όσο και τη Γ΄ Εθνική που επαναρχίζει τη δραστηριότητά της με την καθοριστική τελική ευθεία (5 αγωνιστικές) του φετινού μαραθωνίου. Ας δούμε όμως το πρόγραμμα της εβδομάδας αναλυτικά.

Την Τετάρτη 18/04 το αγωνιστικό πιάτο είναι διπλό για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου. Έτσι στις 17:30 η ομάδα παμπαίδων (2004+) του Βούρειου θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη του ΝΟ Θυμιανών, στα Καμπόχωρα. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα η καταγραφή μίας ακόμα καλής εμφάνισης και η πρόσθεση άλλη μία νίκης ώστε η αήττητη ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου να συνεχίσει την παραμονή  της στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Την ίδια ημέρα (18/4) στις 20:00 το ενδιαφέρον μετακομοίζει στο Βούρειο, η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ, υποδέχεται την αντίστοιχη της ΕΝΩΣΗΣ σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη, παρά την άκρως νεανική σύνθεσή της, προσδοκά σε μια καλή εμφάνιση και στην κατάκτηση των 2 βαθμών της νίκης που θα διατηρήσουν τον Βούρειο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Την Κυριακή 22/04 επανεκινεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ανδρών με την 22η αγωνιστική που θα βρεί τον ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενούμενο της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (ώρα έναρξης αγώνα 14:00). Η ομάδα της Πεντέλης είναι η πρώτη (εκ των δύο) που κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το Κλειστό (στις 10/12/17) και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας διεκδικώντας επάξια το ένα εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στη Β΄ Εθνική. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύνολο που διαθέτει υψηλό κίνητρο, γεγονότα που κάνουν δυσκολότερο το έργο της ομάδας του Παντελή Βούλικα. Ο ΒΑΟΛ από την άλλη, γνωρίζοντας εκ προοιμίου, τις δυσκολίες της αποστολής του θα ταξιδέψει στην Πεντέλη χωρίς άγχος με στόχο την πραγματοποίηση μια καλής εμφάνισης και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει εν όψει της καθοριστικής συνέχειας που θα βρεί τον ΒΑΟΛ (μετά το ρεπό της 23ης αγωνιστικής) να υποδέχεται τον ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ στη Χίο το Σάββατο 5/5, στις 19:30 σε έναν σημαντικό και άκρως κρίσημο αγώνα.

Καλή εβδομάδα σε όλους...