Header

banner_top

28/03 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Διπλό αγωνιστικό πιάτο φιλοξενεί στο πρόγραμμά της η σημερινή ημέρα (Τετ. 28/3) με τη δράση να αφορά στα τμήματα παμπαίδων και γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου.

Ξεκίνημα με το τμήμα παμπαίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου που θα υποδεχθεί στις 18:00 τον ΑΙΓΕΑ στο Βούρειο. Οι πιτσιρικάδες του Παντελή Βούλικα θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να επικρατήσουν του ΑΙΓΕΑ με τον οποίο θα αγωνιστούν 2 φορές σε διάρκεια 3 ημερών καθώς εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση που θα γίνει στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, το Σάββατο 31/3 οι 2 αντίπαλοι θα ξανασυναντηθούν για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Για την ώρα πάντως ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ στις 18:00 στο Βούρειο.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας αφορά στο τμήμα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου το οποίο θα φιλοξενηθεί στα Καμπόχωρα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Αρμολίων σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη μετά την ολοκλήρωση του Α΄ Γύρου με απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες ξεκινά την προσπάθεια της στον 2ο Γύρο με στόχο την ένταξη των νεαρών αθλητριών του Βούρειου στη μεγάλη ομάδα και το όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα. Στον Α΄ γύρο ο ΒΑΟΛ είχε επικρατήσει με 50-38 και κάτι αντίστοιχο θα προσπαθήσει και σήμερα στις 19:30 στα Καμπόχωρα.