Header

banner_top

26/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο έντονης δραστηριότητας και 3πλής επιτυχίας (Χοροεσπερίδα - Παρέλαση - Τελικός Κυπέλλου) η τελευταία εβδομάδα του Μάρτη ξεκινά με 3 αγώνες τοπικού ενδιαφέροντος και την πολύ σπουδαία αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΚΡΟΝΟΣ την Κυριακή 1/4 στις 17:00 στο Κλειστό. Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκινά σήμερα (26/3).

Την Τετάρτη 28/3 το αγωνιστικό πιάτο είναι για άλλη μια φορά διπλό για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου. Στις 18:00 η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα παμπαίδων (2004+) του ΒΑΟΛ υποδέχεται στο Βούρειο την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παμαπίδων της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα άλλη μια νίκη συνοδευόμενη με μια καλή εμφάνιση...

Την ίδια μέρα (28/3) η ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αρμολίων στις 19:30 στα Καμπόχωρα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου, με την οποία θα ανοίξει η αυλαία του Β΄ γύρου. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία του Α΄ Γύρου και να συλλέξει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα παρά τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει.

Το Σάββατο 31/3 το πρόγραμμα συνεχίζεται με μια εκ νέου αναμέτρηση ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ για την κατηγορία παμπαίδων. Έτσι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής αυτή τη φορά, ο Βούρειος θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό (17:45) από τον ΑΙΓΕΑ σε μια επανάληψη του αγώνα της Τετάρτης. Στόχος και εδώ για την ομάδα του Παντελή Βούλικα η νίκη και μια εμφάνιση ανάλογη της ποιότητας και του ταλέντου των πιτσιρικάδων του Βούρειου.

Την Κυριακή (1/4) δεν είναι ...ψέμα, ο ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται στις 17:00, τον πανίσχυρο ΚΡΟΝΟ Αγ. Δημητρίου στο Κλειστό σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής έρχεται στη Χίο με στόχο τη συνέχιση των πολύ θετικών αποτελεσμάτων της τελευταίας περιόδου που την έχουν φέρει στο κατώφλι της επανόδου της στη Β΄ Εθνική. Με νωπές τις δάφνες από την Σαββατιάτικη κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ ο ΚΡΟΝΟΣ θα προσπαθήσει να επανάβει το επίτευγμα της ομάδας που νίκησε την τελευταία αγωνιστική (ΠΕΝΤΕΛΗ) και να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Χίο. Φυσικά ο ΒΑΟΛ θα προσπαθήσει να υπερασπίσει το ...κάστρο του Κλειστού καθώς με νίκη σφραγίζει ουσιαστικά την παραμονή του και πάει για ...χαρούμενη Ανάσταση, με βασικό όπλο βέβαιατον κόσμο του. ΒΑΟΛ - ΚΡΟΝΟΣ λοιπόν την Πρωταπριλιά και Κυριακή των Βαΐων 1/4 στο Κλειστό όπου στις 17:00 θα δοθεί το τζάμπολ μιας αναμέτρησης που θα δείξει αν από δω και μπρος ο δρόμος του Βούρειου στη Γ΄ Εθνική θα είναι στωμένος με ...δάφνες ή αγκάθια...

Καλή εβδομάδα σε όλους...