Header

banner_top

05/07 Η BΙΚΥ TAΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ"

Δηλώσεις της Βίκυς Τασσοπούλου φιλοξενεί η ιστοσελίδα "weplayball.gr" από συνέντευξη της στον κ. Δημήτρη Σταυρακάκη για λογαριασμό του ραδιοφώνου και της εφημερίδας "Αλήθεια".

«Από την αρχή των παιχνιδιών επιβάλαμε το ρυθμό μας. Όταν κερδίζεις στο 1ο δεκάλεπτο με διαφορά 20 πόντων, δίνεις τη σφραγίδα σου στο ματς για το ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής», λέει η Βίκυ Τασσοπούλου για την επιτυχία του ΒΑΟΛ, αήττητος να κατακτήσει την άνοδο στην Α2 μπάσκετ γυναικών.
Η γοητευτική πανύψηλη παίκτρια που σπουδάζει στη Νέα Υόρκη και ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα του νησιού σας στους αγώνες του ειδικού μπαράζ ανόδου, μιλώντας στο «Ράδιο Αλήθεια» ξεκαθάρισε ότι: «Είχαμε άμυνα για σίδερα, πάσχιζαν οι άλλες ομάδες να μας βάλουν καλάθι και δεν μπορούσαν. Αποδείχτηκε ότι είχαμε ένα πολύ εύκολο έργο, αφού μας βοήθησε σε μεγάλο ποσοστό ότι ο όμιλος είχε ομάδες που ήταν κατώτερες από εμάς όπως αποδείχτηκε. Σημασία έχει ότι τα καταφέραμε».
Η πρώην παίκτρια του Παγχιακού, αλλά με θητεία και σε άλλες ομάδες της Α1 στο παρελθόν, σημείωσε ότι μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας φέρει και η διοίκηση, για τη σωστή οργάνωση που είχε. «Οι αγώνες μπαράζ δεν είναι όπως στο πρωτάθλημα, που μπορείς να κάνεις και μια κακή εμφάνιση, είναι 4 παιχνίδια τελικοί. Δείξαμε σοβαρότητα σε όλα τα ματς», είπε, συμπληρώνοντας ότι: «Φυσικά τώρα για την Α2 η ομάδα θέλει ενίσχυση, όμως έχει μια καλή βάση στη Χίο που πρέπει να τη διατηρήσει. Μερίδιο στην επιτυχία, εκτός από τα κορίτσια και τον κόουτς είχαν και τα μέλη της διοίκησης και πολλά μπράβο ανήκουν και σε αυτούς τους ανθρώπους!».
Πάντως η Βίκυ Τασσοπούλου σημείωσε ότι προσωπικά γι’ αυτήν άξιζε τον κόπο, ότι έφυγε από τη Νέα Υόρκη για να έρθει να παίξει μπάσκετ για το ΒΑΟΛ: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Μας στήριξαν οι άνθρωποι και στη Χίο, αλλά και η διοίκηση. Άξιζε τον κόπο που άφησα για λίγο τις υποχρεώσεις μου στην Αμερική και ήρθα στο νησί μας. Πραγματικά το γούσταρα πολύ αυτό που έκανα!».