Header

banner_top

21/03 (ΚΟΡ) ΟΜΗΡΟΣ-ΒΑΟΛ 66-63

Την ήττα στην παράταση με 66-63 (καν. διάρκεια 54-54) γνώρισε η ομάδα κορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου από την αντίστοιχη του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς, το βράδυ της Τετάρτης (21/3) στα Καμπόχωρα. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη παρότι προηγήθηκαν με διψήφιες διαφορές στο Α΄ μέρος (20-31 ημίχρονο) εγκλωβίστηκαν στην άμυνα ζώνης των γηπεδούχων και κυρίως αντιμετώπισαν πρόβλημα με τη μεγαλόσωμη Ζ. Στακιά (27π.) η οποία κυριάρχησε στον τομέα των ριμπάουντ. Παρά τη συγκινητική προσπάθεια της αρχηγού του Βούρειου Αγγελικής Βούλγαρη (24π.) που με ένα πόδι πάλεψε για να περιορίσει την αντίπαλη center, ο αγώνας άλλαξε ρότα στην επανάληψη... Έτσι φτάσαμε στα τελευταία δευτερόπλεπτα με το σκορ στο 54-53 και την Αγγελική Βούλγαρη να κερδίζει 2 βολές εκ των οποίων ευστόχησε στην πρώτη οδηγώντας τον αγώνα στο έξτρα πεντάλεπτο όπου και πάλι η Στακιά (8 πόντους στην παράταση) υπήρξε καθοριστική για τη διαμόρφωση του τελικού 66-63. Εκτός από την αρχηγό του Βούρειου πολύ καλή παρουσία είχαν οι παγκορασίδες Μαρκέλλα Σαλιάρη (13(1)) και Μαρία Σουλίκα (14(1)) με αρκετές βοήθειες από όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που προσπάθησαν αλλά στάθηκαν άτυχες. Με τη σημερινή αναμέτρηση το τμήμα κορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις κλείνοντας μια πολύ δύσκολη χρονιά όπου οι τραυματισμοί στέρησαν από τα κορίτσια του Βούρειου τη διεκδίκηση του τίτλου. Τις απουσίες αυτές εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο οι ελπιδοφόρες παγκορασίδες μας που κέρδισαν (με το σπαθί τους) πολύ χρόνο συμμετοχής σε μεγαλύτερες κατηγορίες και πλέον συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημά τους το οποίο και οδηγούν πρώτες και αήττητες. Συγχαρητήρια σε όλες για τη φετινή προσπάθεια, ακόμα περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις, καλή επάνοδο στις απούσες και φυσικά τα καλύτερα έρχονται...

Διαιτητές: Λουκαράκης - Αναστασάκης.

Τα δεκάλεπτα: 12-12, 20-31, 39-40, 54-54, 66-63.

ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς (Γρηγοριάδου) Μαμάκου, Βλαχάκη, Πυκνή 12, Γιακουμή, Σίνα 6, Κοιλιάρη 4, Παναγιωτάκη 15, Κοντούδη 2, Ρακιτζή, Στακιά 27.

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Σαλιάρη 13(1), Α. Νεαμονίτη 3, Στουπάκη 1, Σουλίκα 14(1), Βούλγαρη 24, Μαθιούδη, Π. Νεαμονίτη, Χαρίτου - Φραγκάκη 4, Χριστοβασίλη, Αναστασάκη 4, Μαυριάνου.