Header

banner_top

21/03 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Με 2 αγώνες αναπτυξιακών τμημάτων θα συνεχιστούν σήμερα Τετάρτη (21/3) οι τοπικές υποχρεώσεις του ΒΑΟΛ Χίου.

Ξεκίνημα με τον αγώνα ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ για το πρωτάθλημα παίδων (2002) της ΤΕ Χίου που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Βούρειο. Δύσκολη αποστολή για τους αθλητές του Παναγιώτη Καλαμάρη καθώς θα υποδεχτούν τους νέους πρωταθλητές στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουν να κλείσουν νικηφόρα τη φετινή συμμετοχή τους παραδίδοντας τα "σκήπτρα" όπως αξίζει στους απερχόμενους πρωταθλητές, στην τελευταία επίσημη φετινή υποχρέωσή τους.

Στις 19:30 το ενδιαφέρον μετακομίζει στα Καμπόχωρα όπου η ομάδα κορασίδων (2002) του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται από τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Οι πιτσιρίκες του Γιάννη Σαμιώτη θα προσπαθήσουν να καταγράψουν μία ακόμα ελπιδοφόρα εμφάνιση και να κλείσουν με νίκη την χρονιά απέναντι στην ομάδα της Καλλιμασιάς που έχει καταγράψει τελευταία ιδιαίτερα βήματα προόδου.

Πέρα από τα αγωνιστικά, ετοιμαζόμαστε εντατικά και για την χοροεσπερίδα του ΒΑΟΛ Χίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/03, στην Ελληνική Ταβέρνα "Μπάμπης" (στην Προκυμαία) σε μια πραγματικά διαφορετική βραδιά διασκέδασης... Πιάστε θέση λοιπόν κι ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί...