Header

banner_top

19/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Χωρίς αγώνα Γ΄ Εθνικής, αλλά με πολλές δραστηριότητες ξεκινά η νέα εβδομάδα με την ομάδα ανδρών να βρίσκεται στην Αθήνα με σκορπό το απόγευμα της Δευτέρας (19/3) να ξεκινήσει την τελευταία φάση του ταξιδιού της επιστροφής στη Χίο, η οποία θε ξεκινήσει από το λιμάνι του Πειραιά το απόγευμα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης με την άφιξη του Βούρειου στη Χίο.

Σημαντική μέρα η σημερινή για τον Μιχάλη Γεωργαντά καθώς το πρωί της Δευτέρας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Χίου υπό τον Χειρουργό Ορθοπεδικό κ. Γιώργο Νομικό ώστε να αποκατασταθεί ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο (χιαστός - μηνίσκος). Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν τον δυναμικό center του Βούρειου ώστε η επέμβαση να είναι επιτυχής και σύντομα ο Μάκαρος να επιστρέψει υγιής και δυνατός ξανά στα παρκέ.

Την Τετάρτη 21/3 το πρόγραμμα της ημέρας φιλοξενεί δύο αγώνες για τα τμήματα υποδομής του ΒΑΟΛ Χίου. Έτσι στις 18:00 το τμήμα παίδων του ΒΑΟΛ υποδέχεται το αντίστοιχο των ΙΩΝΩΝ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσει να κλείσει νικηφόρα τη φετινή χρονιά φιλοξενόντας τους πρωταθλητές της κατηγορίας σε έναν αγώνα όπου ανεξαρτήτως αποτελέσματος οι περυσινοί πρωταθλητές παραδίδουν τα σκήπτρα στους νέους.

Λίγο αργότερα στις 19:30, το τμήμα κορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου δίνει επίσης τον τελευταίο φετινό αγώνα του φιλοξενούμενο του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς στα Καμπόχωρα. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα προσπαθήσει να καταγράψει άλλη μία θετική εμφάνιση από αυτές που μας έχει συνηθήσει τον τελευταίο καιρό και να ολοκληρώσει νικηφόρα τη φετινή της συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο 24/3 το ραντεβού είναι αγωνιστικό αλλά το ...ντέρμπι θα δοθεί στην ταβέρνα "Μπάμπης" στην προκυμαία της Χίου όπου ο ΒΑΟΛ διοργανώνει τη φετινή χοροεσπερίδα του και καλεί τους φίλους και τα μέλη του σε μια βραδιά απόλυτου κεφιού συνοδευόμενη από πολύ και καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και την εγγύηση ξεχωριστού γλεντιού που προσφέρει ο μετρ της διασκέδασης Μπάμπης Φιλιππής.

Την Κυριακή 25/3 δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στη Γ΄ Εθνική λόγω της Εθνικής επετείου. Έτσι μπορεί η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με τον ΚΡΟΝΟ Αγ. Δημητρίου να διεξαάγεται την Κυριακή 1/4 στο Κλειστό αλλά γι αυτή την Κυριακή υπάρχει η συμμετοχή της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δημοκρατίας στα πλαίσια των εορτασμών της διπλής γιορτής της 25ης Μαρτίου.

Καλή εβδομάδα σε όλους...